עוגת שיש שלא מפסיקים ליישר

לפעמים כל מה שצריך בחיים זו עוגה בחושה נהדרת. כזו היא עוגת השיש של רות אופק בטעמי וניל ושוקולד, אוורירית ורכה כמו עננים
לפעמים כל מה שצריך בחיים זו עוגה בחושה נהדרת. כזו היא עוגת השיש של רות אופק בטעמי וניל ושוקולד, אוורירית ורכה כמו עננים
  • רות אופק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    267 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2066.8 קק״ל 4133.5 קק״ל
    פחמימות 266.6 גרם 533.2 גרם
    שומן 127.8 גרם 255.7 גרם
    נתרן 1243.1 מ״ג 2486.2 מ״ג
    חלבון 39.1 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 10.7 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 73.3 גרם 146.5 גרם
    כולסטרול 669.1 מ״ג 1338.2 מ״ג
    סידן 317.7 מ״ג 635.4 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 3048.0 מ״ג 6096.0 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    267 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2066.8 קק״ל 4133.5 קק״ל
    פחמימות 266.6 גרם 533.2 גרם
    שומן 127.8 גרם 255.7 גרם
    נתרן 1243.1 מ״ג 2486.2 מ״ג
    חלבון 39.1 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 10.7 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 73.3 גרם 146.5 גרם
    כולסטרול 669.1 מ״ג 1338.2 מ״ג
    סידן 317.7 מ״ג 635.4 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 3048.0 מ״ג 6096.0 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור

התערובת הבסיסית היא התערובת הקבועה שלי לעוגות בחושות. היא פשוט מושלמת – אוורירית ונימוחה כאחד, יציבה ולא מתפוררת ואפשר לשדך לה המון טעמים החל מתוספת של פירות, פצפוצי שוקולד וקקאו ליצירת עוגת שיש נפלאה שלא תפסיקו ליישר.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
רות אופק
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בלילת העוגה

שיוש שוקולד

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את התבניות.
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם החלב עד שהתערובת אחידה ומניחים בצד להצטנן.
  3. מכינים את הבלילה: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם בהיר.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים בין כל הוספה. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים.
  5. מוסיפים לקערת המיקסר לסירוגין את הקמח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה עם השמנת החמוצה ב-3 מנות. אם התערובת מאוד סמיכה, מוסיפים מעט חלב לתערובת.
  6. מעבירים 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת ואליה מקפלים את תערובת השוקולד.
  7. יוצקים חלק מהתערובת הלבנה לתבנית, יוצקים עם כף תלוליות של תערובת השוקולד, יוצקים מעל עוד קצת תערובת לבנה ומעל עוד כמה כפות של תערובת השוקולד.
  8. עם קיסם או סכין יוצרים דוגמת שיש.
  9. אופים במשך כ-35 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.

הערות

  • המתכון מתאים ל-2 תבניות אינגליש קייק. אם משתמשים בחד פעמיות, המתכון מתאים ל-3 תבניות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שיש שלא מפסיקים ליישר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

להגיב על אורי צ'ציק לבטל

    חנה גרובר

    כמה שמנת חמוצה בעוגת שיש של רות אופק?

      תמר שורצברד

      1 גביע שמנת חמוצה, תיקנו את המתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות