עוגת סילאן טבעונית של שי-לי ליפא

 במיוחד בשביל הטבעונים שלא יכולים ליהנות מדבש בראש השנה, שי-לי ליפא אופה עוגת סילאן טבעונית - מינימום רגשות אשם ומקסימום טעם
 במיוחד בשביל הטבעונים שלא יכולים ליהנות מדבש בראש השנה, שי-לי ליפא אופה עוגת סילאן טבעונית - מינימום רגשות אשם ומקסימום טעם
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    660 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4479.9 קק״ל 4479.9 קק״ל
    פחמימות 659.5 גרם 659.5 גרם
    שומן 159.5 גרם 159.5 גרם
    נתרן 1827.1 מ״ג 1827.1 מ״ג
    חלבון 46.8 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 17.2 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 10.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 513.2 מ״ג 513.2 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 2857.8 מ״ג 2857.8 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    660 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4479.9 קק״ל 4479.9 קק״ל
    פחמימות 659.5 גרם 659.5 גרם
    שומן 159.5 גרם 159.5 גרם
    נתרן 1827.1 מ״ג 1827.1 מ״ג
    חלבון 46.8 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 17.2 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 10.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 513.2 מ״ג 513.2 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 2857.8 מ״ג 2857.8 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


שימון התבנית

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה.
  3. בקערה אחרת מערבבים רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן.
  4. יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  5. אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
  6. מחלצים מהכלי וזורים אבקת סוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת סילאן טבעונית של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות