עוגת סילאן טבעונית של שי-לי ליפא
במיוחד בשביל הטבעונים שלא יכולים ליהנות מדבש בראש השנה, שי-לי ליפא אופה עוגת סילאן טבעונית - מינימום רגשות אשם ומקסימום טעם
במיוחד בשביל הטבעונים שלא יכולים ליהנות מדבש בראש השנה, שי-לי ליפא אופה עוגת סילאן טבעונית - מינימום רגשות אשם ומקסימום טעם
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4479.9 קק״ל 4479.9 קק״לפחמימות 659.5 גרם 659.5 גרםשומן 159.5 גרם 159.5 גרםנתרן 1827.1 מ״ג 1827.1 מ״גחלבון 46.8 גרם 46.8 גרםסיבים תזונתיים 17.2 גרם 17.2 גרםשומן רווי 10.8 גרם 10.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 513.2 מ״ג 513.2 מ״גברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 2857.8 מ״ג 2857.8 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות660 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4479.9 קק״ל 4479.9 קק״לפחמימות 659.5 גרם 659.5 גרםשומן 159.5 גרם 159.5 גרםנתרן 1827.1 מ״ג 1827.1 מ״גחלבון 46.8 גרם 46.8 גרםסיבים תזונתיים 17.2 גרם 17.2 גרםשומן רווי 10.8 גרם 10.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 513.2 מ״ג 513.2 מ״גברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 2857.8 מ״ג 2857.8 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 4480 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3כוסות או 420 גרם קמח לבן
-
1/2 כוס סוכר חום כהה
-
3 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כפית ציפורן טחון
-
1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1 1/2 כוסות רסק תפוחים
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס סילאן
שימון התבנית
הגשה
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה.
- בקערה אחרת מערבבים רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן.
- יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
- מחלצים מהכלי וזורים אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה.
- בקערה אחרת מערבבים רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן.
- יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
- מחלצים מהכלי וזורים אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן