עוגת סברינה נוסטלגית של מיקי שמו

מתגעגעים לקינוחי הוויטרינה של פעם? מיקי שמו חוזר בזמן ומכין את הקינוח הכי נוסטלגי - עוגת סברינה עם הר קצפת שתקצור מלא מחמאות
מתגעגעים לקינוחי הוויטרינה של פעם? מיקי שמו חוזר בזמן ומכין את הקינוח הכי נוסטלגי - עוגת סברינה עם הר קצפת שתקצור מלא מחמאות
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • פחמימות
    65 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1088.8 קק״ל 6532.6 קק״ל
    פחמימות 64.6 גרם 387.5 גרם
    שומן 33.6 גרם 201.9 גרם
    נתרן 1111.0 מ״ג 6665.7 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 97.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 18.5 גרם 111.1 גרם
    כולסטרול 283.2 מ״ג 1699.0 מ״ג
    סידן 56.1 מ״ג 336.7 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 213.6 מ״ג 1281.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • פחמימות
    65 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1088.8 קק״ל 6532.6 קק״ל
    פחמימות 64.6 גרם 387.5 גרם
    שומן 33.6 גרם 201.9 גרם
    נתרן 1111.0 מ״ג 6665.7 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 97.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 18.5 גרם 111.1 גרם
    כולסטרול 283.2 מ״ג 1699.0 מ״ג
    סידן 56.1 מ״ג 336.7 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 213.6 מ״ג 1281.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מיקי שמו
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

סירופ

קצפת

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את הקמח, השמרים, הסוכר, גרידת לימון ומלח.
  2. ממיסים את החמאה, מוסיפים למיקסר ומעבדים כדקה.
  3. מוסיפים את הביצים ומעבדים כדקה.
  4. מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר.
  5. מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים בשקעי התבנית, עד 3/4 גובה של כל שקע.
  6. מתפיחים בתבנית 30 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. אופים בתנור החם 25 דקות. מוציאים ומצננים מעט.
  8. מכינים את הסירופ: פורסים את הלימון והתפוז (לא מקלפים) לפרוסות דקות.
  9. שמים את כל מרכיבי הסירופ מלבד הרום בסיר קטן, מעלים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומוסיפים את הרום.
  10. בעזרת כף מחוררת, מכניסים כל סברינה לטבילה בסירופ, תחילה את חלקה העליון ולאחר 2 דקות הופכים לצדה התחתון ומשאירים עוד 2 דקות. מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת הגשה.
  11. מכינים את הקצפת: מקציפים את מרכיבי הקצפת במיקסר עם וו בלון. מעבירים לשקית זילוף ומעטרים את הסברינה.
  12. מקשטים בפירות טריים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת סברינה נוסטלגית של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות