עוגה – בדיקות

רות אופק רק רצתה להכין עוגה קלה להכנה במהירות כדי להרשים את האורחים. כך נולדה לה עוגת מוס ריבת חלב משגעת שהפכה למתכון מתוק במיוחד בדיקה
רות אופק רק רצתה להכין עוגה קלה להכנה במהירות כדי להרשים את האורחים. כך נולדה לה עוגת מוס ריבת חלב משגעת שהפכה למתכון מתוק במיוחד בדיקה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 292.6 קק״ל 2633.3 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 423.0 גרם
    שומן 9.6 גרם 86.3 גרם
    נתרן 156.5 מ״ג 1408.9 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 38.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 48.5 גרם
    כולסטרול 5.3 מ״ג 47.5 מ״ג
    סידן 57.0 מ״ג 513.1 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 133.1 מ״ג 1197.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 292.6 קק״ל 2633.3 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 423.0 גרם
    שומן 9.6 גרם 86.3 גרם
    נתרן 156.5 מ״ג 1408.9 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 38.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 48.5 גרם
    כולסטרול 5.3 מ״ג 47.5 מ״ג
    סידן 57.0 מ״ג 513.1 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 133.1 מ״ג 1197.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור

את העוגה הזו הגיתי כשנזכרתי ברגע האחרון שהבטחתי להביא עוגה חגיגית לארוחת ערב. חיפשתי דרך להכין קינוח מרשים ומהיר הכנה וכך נולדה עוגת מוס ריבת החלב. התוצאה הייתה כל כך מוצלחת שחזרתי להכין אותה שוב ושוב.

בדיקה בדיקה

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
חרדלים
קרין גורן
X

2 דירגו [ציון 4]

מצרכים בדיקה

מצרכים בדיקה


עוגה

  • 0.79 חבילה פתי בר וניל
    בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה
  • 2.18 כפות קפה נמס
    בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה
  • בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה

מוס

  • 3
    מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
    בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה
  • בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה
  • בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה

קישוט בדיקהה

  • בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה
  • בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקהבדיקה
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

    1. מרפדים את התבנית בשקף לאפייה.

בדיקה

  1. מרתיחים את המים ומכינים קפה חזק.
  2. מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את השמנת, האינסטנט פודינג ותמצית הווניל עד לקבלת קרם יציב. מפרידים בערך 1 ו-1/2 כוסות מהקרם לטובת הקישוט ולשאר הקרם מוסיפים את ריבת החלב בתנועות קיפול עדינות עד שהתערובת אחידה.
  3. מרפדים את התבנית בשכבה של ביסקוויטים טבולים בקפה (או חלב). אפשר לשבור אותם כדי שיתאימו לבסיס.
  4. יוצקים מעל לבסיס 1/2 מכמות מוס ריבת החלב.
  5. מסדרים במרכז המוס שכבה נוספת של הביסקוויטים הטבולים. שמים לב ששומרים על שוליים נקיים ללא ביסקוויטים כדי שלא יראו אותם מחוץ לעוגה.
  6. יוצקים את שארית המוס ומיישרים מכל הכיוונים.
  7. מקשטים בזילוף מסביב לעוגה בצורת טיפות של קרם הווניל שהפרדנו ובמרכז מקשטים בשוקולד מגורר על פומפייה. ניתן לקשט בשבבי קוקוס קלוי.
  8. מצננים את העוגה במשך לפחות שעתיים במקרר.סלט שורשים צבעוני ומפנק, בדיוק בעונה ובדיוק במרכז השולחן
הטיפים של קרין גורן לעוגת גבינה שלא נופלת
רוצים לדעת איך מכינים עוגת גבינה מושלמת, גבוהה ואוורירית שלא נופלת אחרי האפייה? כל הטיפים של קרין גורן, האישה והאגדה, לחג שבועות לבן וחגיגי
שמרו
כשר

הערות

  • אם מכינים את העוגה לילדים, אפשר לטבול את הביסקוויטים בחלב ולא בקפה בדיקה
  • בדיקה בדיקה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות