עוגת וניל נימוחה

עוגת וניל נימוחה זו עוגה בחושה ביתית טעימה ופשוטה להכנה. מכינים אותה בתבנית מיוחדת עם חור ונופכים להרבה יותר חגיגית ומרשימה
עוגת וניל נימוחה זו עוגה בחושה ביתית טעימה ופשוטה להכנה. מכינים אותה בתבנית מיוחדת עם חור ונופכים להרבה יותר חגיגית ומרשימה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    234 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1459.1 קק״ל 1459.1 קק״ל
    פחמימות 234.0 גרם 234.0 גרם
    שומן 27.1 גרם 27.1 גרם
    נתרן 4304.8 מ״ג 4304.8 מ״ג
    חלבון 61.8 גרם 61.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 174.1 מ״ג 174.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 656.0 מ״ג 656.0 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    234 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1459.1 קק״ל 1459.1 קק״ל
    פחמימות 234.0 גרם 234.0 גרם
    שומן 27.1 גרם 27.1 גרם
    נתרן 4304.8 מ״ג 4304.8 מ״ג
    חלבון 61.8 גרם 61.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 174.1 מ״ג 174.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 656.0 מ״ג 656.0 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור

תבניות עם דוגמאות יפות במיוחד הן דרך הקלה להכין עוגות מעוצבות בבית – לא צריך לדעת לפסל בסכין, או להכין קישוטים מתוחכמים. מספיק לבחור תבנית מיוחדת לשמן קצת ולמזוג פנימה בלילה של עוגה בחושה. תראו איך עוגת וניל מהירה, טעימה ופשוטה הופכת בזכות תבנית הלב לסינדרלה אמיתית…

אגב, עוגת הווניל הבסיסית הזו אפשר גם לגוון בעזרת תוספות שמוסיפים בשכבות, או להשתמש בה להכנה של עוגת יומולדת מקושטת (לילדים המיוחדים שמעדיפים עוגה בהירה במקום עוגת שוקולד).

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


ציפוי התבנית לפני האפייה (לחילוץ בקלות)

עוגה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את התבנית: משמנים תבנית בחמאה מומסת (לשכבה כפולה- משמנים בחמאה, מקפיאים 10 דקות ואז משמנים שוב). מפזרים סוכר, מנערים לכיסוי התבנית ושופכים החוצה את העודפים.
  2. מכינים את העוגה ואופים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  3. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת. מוסיפים ביצים, סוכר ותמצית וניל תוך הקצפה ומקציפים כמה שניות לאיחוד. מוסיפים קמח תופח ומקציפים במהירות איטית, רק עד לאיחוד.
  4. אופים כ-45 דקות, לעוגה יציבה וספוגית למגע, שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים והופכים את העוגה על צלחת הגשה. כדי לחלץ מהתבנית, נותנים כמה מכות לתבנית מבחוץ בעזרת כף (או כלי אחר) ורק אז מסירים אותה מהעוגה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת וניל נימוחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות