עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה ורוטב תותים בכוסות אישיות

ללידר שקד יש את הקינוח המושלם לחגיגת שבועות, כזה שיגרום לכל האורחים לבקש את המתכון - עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה ורוטב תותים בכוסות אישיות
ללידר שקד יש את הקינוח המושלם לחגיגת שבועות, כזה שיגרום לכל האורחים לבקש את המתכון - עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה ורוטב תותים בכוסות אישיות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.1 קק״ל 1504.6 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 130.4 גרם
    שומן 12.6 גרם 101.0 גרם
    נתרן 98.9 מ״ג 791.5 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 19.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 61.2 גרם
    כולסטרול 32.3 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 12.7 מ״ג 101.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 82.3 מ״ג 658.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.1 קק״ל 1504.6 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 130.4 גרם
    שומן 12.6 גרם 101.0 גרם
    נתרן 98.9 מ״ג 791.5 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 19.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 61.2 גרם
    כולסטרול 32.3 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 12.7 מ״ג 101.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 82.3 מ״ג 658.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קראמבל

קרם מסקרפונה

רוטב תותים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקראמבל: מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  3. שופכים את החמאה על שאר מצרכי הקראמבל, מערבבים ומשטחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים עד להזהבה, כ-15-20 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ומצננים. מפוררים לפירורים גדולים בעזרת סכין.
  5. מכינים קרם מסקרפונה: במיקסר עם בלון מקציפים את המסקרפונה לקצף יציב. מעבירים לשקית זילוף.
  6. מכינים רוטב תותים: חותכים את התותים לרבעים.
  7. שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן ומחממים עד שהסוכר נמס, כ-2-3 דקות. טוחנים את התערובת בבלנדר, מסננים ומצננים.
  8. מרכיבים את הקינוח: בכל כוס הגשה שמים 2 כפות קראמבל.
  9. מזלפים קרם מסקרפונה עד גובה 3/4 כוס.
  10. מעל קרם המסקרפונה מוזגים מעט רוטב תותים.
    עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה ורוטב תותים בכוסות אישיות

 

המתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: לידר שקד
צילום: נטע ליבנה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה ורוטב תותים בכוסות אישיות

הכנתם את המתכון

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות