עוגת ביסקוויטים עשירה של עדי קלינגהופר
אין חגיגת שבועות מושלמת בלי עוגת ביסקוויטים נוסטלגית, עם שכבות של פתי בר רכים וקציפת וניל אוורירית. עדי קלינגהופר משדרגת את העוגה עם קציפת מילקי
אין חגיגת שבועות מושלמת בלי עוגת ביסקוויטים נוסטלגית, עם שכבות של פתי בר רכים וקציפת וניל אוורירית. עדי קלינגהופר משדרגת את העוגה עם קציפת מילקי
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4070.0 קק״ל 4070.0 קק״לפחמימות 559.4 גרם 559.4 גרםשומן 150.5 גרם 150.5 גרםנתרן 2875.4 מ״ג 2875.4 מ״גחלבון 101.4 גרם 101.4 גרםסיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרםכולסטרול 113.5 מ״ג 113.5 מ״גסידן 928.8 מ״ג 928.8 מ״גברזל 25.3 מ״ג 25.3 מ״גאשלגן 2608.9 מ״ג 2608.9 מ״גאבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 5 שעות ו-20 דק׳
-
פחמימות559 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4070.0 קק״ל 4070.0 קק״לפחמימות 559.4 גרם 559.4 גרםשומן 150.5 גרם 150.5 גרםנתרן 2875.4 מ״ג 2875.4 מ״גחלבון 101.4 גרם 101.4 גרםסיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרםכולסטרול 113.5 מ״ג 113.5 מ״גסידן 928.8 מ״ג 928.8 מ״גברזל 25.3 מ״ג 25.3 מ״גאשלגן 2608.9 מ״ג 2608.9 מ״גאבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״גסגור
תראו מה מילקי הוציאו! שמנת מתוקה במהדורה מיוחדת, הקצפת של מילקי. כל מה שעלה לי בראש זה הטעם העשיר והוונילי של הקצפת של מילקי… וישר חשבתי שהיא יכולה להשתלב מעולה בעוגת ביסקוויטים! לא יאומן שעכשיו אפשר להכין את הקצפת של מילקי בקלות בבית
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 4070 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציפת מילקי
-
500 מ"ל הקצפת של מילקי
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כוס חלב 3%
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
ביסקוויטים
-
1 חבילה פתי בר וניל
-
1/2 כוס חלב 3%
גנאש שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 מ"ל הקצפת של מילקי
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את הקצפת של מילקי, האינסטנט פודינג, החלב והסוכר לקצפת יציבה.
- מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים רק מעט, עד לאיחוד המצרכים.
- בקערה קטנה שמים את החלב לטבילת הביסקוויטים.
- מרכיבים את העוגה: טובלים פתי בר בחלב ומסדרים בתחתית תבנית מלבנית או מרובעת.
- יוצקים חצי מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים ומשטחים.
- מסדרים שכבה שנייה של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה את יתרת הקרם. משטחים עם פלטה.
- מקררים את העוגה לפחות 4 שעות במקרר.
- בתום 4 שעות, מכינים את הגאנש: ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את השוקולד המריר ואת הקצפת של מילקי. מערבבים היטב לתערובת אחידה ויוצאים מעל העוגה הקרה.
- מעבירים בחזרה למקרר לפחות לשעה ומגישים את העוגה.
המתכון בשיתוף עם שטראוס
מתכון וצילום: עדי קלינגהופר
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את הקצפת של מילקי, האינסטנט פודינג, החלב והסוכר לקצפת יציבה.
- מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים רק מעט, עד לאיחוד המצרכים.
- בקערה קטנה שמים את החלב לטבילת הביסקוויטים.
- מרכיבים את העוגה: טובלים פתי בר בחלב ומסדרים בתחתית תבנית מלבנית או מרובעת.
- יוצקים חצי מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים ומשטחים.
- מסדרים שכבה שנייה של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה את יתרת הקרם. משטחים עם פלטה.
- מקררים את העוגה לפחות 4 שעות במקרר.
- בתום 4 שעות, מכינים את הגאנש: ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את השוקולד המריר ואת הקצפת של מילקי. מערבבים היטב לתערובת אחידה ויוצאים מעל העוגה הקרה.
- מעבירים בחזרה למקרר לפחות לשעה ומגישים את העוגה.
המתכון בשיתוף עם שטראוס
מתכון וצילום: עדי קלינגהופר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן