עוגיות ביסקוטי שוקולד עם שקדים ופיסטוקים

מיקי שמו אופה את העוגיות המושלמות ליד הקפה - עוגיות ביסקוטי שוקולד קראנצ'יות שאי אפשר להפסיק לאכול. מוסיפים שקדים ופיסטוקים לתוספת טעם ומרקם
מיקי שמו אופה את העוגיות המושלמות ליד הקפה - עוגיות ביסקוטי שוקולד קראנצ'יות שאי אפשר להפסיק לאכול. מוסיפים שקדים ופיסטוקים לתוספת טעם ומרקם
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.4 קק״ל 4584.4 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 507.9 גרם
    שומן 4.2 גרם 249.6 גרם
    נתרן 24.9 מ״ג 1496.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 88.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 109.2 גרם
    כולסטרול 15.9 מ״ג 952.0 מ״ג
    סידן 8.7 מ״ג 523.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 2025.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.4 קק״ל 4584.4 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 507.9 גרם
    שומן 4.2 גרם 249.6 גרם
    נתרן 24.9 מ״ג 1496.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 88.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 109.2 גרם
    כולסטרול 15.9 מ״ג 952.0 מ״ג
    סידן 8.7 מ״ג 523.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 2025.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מיקי שמו
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקקאו והמלח. מוסיפים לתערובת החמאה את הביצה, החלמון ומחצית מתערובת הקמח ומערבלים כחצי דקה (כדאי להוסיף את החומרים היבשים בהדרגה כדי לקבל בצק אחיד וחלק יותר וגם כדי להימנע מענן של קמח על הבגדים ועל משטח העבודה).
  3. מוסיפים את הפיסטוקים והשקדים ואת יתרת תערובת הקמח, ומערבבים כדקה במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוציאים את הבצק מהמיקסר, ממשיכים ללוש בידיים כדקה נוספת ומחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מגלגלים כל אחד לגליל בקוטר 3 ס”מ, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.
  5. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  6. מוציאים את גלילי הבצק מהמקפיא ובסכין חד פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ. מסדרים את העיגולים בתבניות מרופדות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס”מ זו מזו. אופים במשך 12-15 דקות ומניחים להתקרר.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות ביסקוטי שוקולד עם שקדים ופיסטוקים

הכנתם את המתכון?

כן
    בר נוצני

    איזה יפה יצא לייייי

תגובה (1)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות