עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון
קבלו מתכון נפלא של עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון - עוגות אפויות, רכות ונימוחות עם הפתעה שוקולדית במרכז
קבלו מתכון נפלא של עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון - עוגות אפויות, רכות ונימוחות עם הפתעה שוקולדית במרכז
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 582.2 קק״ל 4657.6 קק״לפחמימות 35.8 גרם 286.3 גרםשומן 43.5 גרם 348.1 גרםנתרן 1116.7 מ״ג 8934.0 מ״גחלבון 12.2 גרם 97.7 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.8 גרםשומן רווי 26.5 גרם 211.9 גרםכולסטרול 191.9 מ״ג 1535.3 מ״גסידן 118.6 מ״ג 949.0 מ״גברזל 3.5 מ״ג 27.7 מ״גאשלגן 851.5 מ״ג 6812.2 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 17.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
פחמימות36 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 582.2 קק״ל 4657.6 קק״לפחמימות 35.8 גרם 286.3 גרםשומן 43.5 גרם 348.1 גרםנתרן 1116.7 מ״ג 8934.0 מ״גחלבון 12.2 גרם 97.7 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.8 גרםשומן רווי 26.5 גרם 211.9 גרםכולסטרול 191.9 מ״ג 1535.3 מ״גסידן 118.6 מ״ג 949.0 מ״גברזל 3.5 מ״ג 27.7 מ״גאשלגן 851.5 מ״ג 6812.2 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 17.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 582 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
150 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאה
מלית גבינה
-
500 גרם גבינת שמנת 30%
-
3 ביצים L
-
2כפות או 20 גרם קורנפלור
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
מלית שוקולד
-
16 קוביות שוקולד מריר
רוטב שוקולד
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
-
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- בקערה טורפים בעדינות (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, וניל וביצים. מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לתערובת חלקה.
- מרכיבים ואופים: יוצקים ממלית הגבינה לכל תבנית, רק עד מחצית מגובה הדפנות. מניחים 2 קוביות שוקולד (או טראפל) במרכז, ומכסים ביתרת מלית הגבינה (עד שלושת רבעי מגובה הדפנות). אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים.
- מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מגישים בטמפרטורת החדר ושומרים במקרר.
- מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד חם: מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים על שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. יוצקים את הרוטב החם על העוגה.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- בקערה טורפים בעדינות (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, וניל וביצים. מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לתערובת חלקה.
- מרכיבים ואופים: יוצקים ממלית הגבינה לכל תבנית, רק עד מחצית מגובה הדפנות. מניחים 2 קוביות שוקולד (או טראפל) במרכז, ומכסים ביתרת מלית הגבינה (עד שלושת רבעי מגובה הדפנות). אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים.
- מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מגישים בטמפרטורת החדר ושומרים במקרר.
- מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד חם: מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים על שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. יוצקים את הרוטב החם על העוגה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן