ספרינג רולז מטוגנים במילוי ירקות

אהרוני מכין את הנשנוש המושלם לפתיחה של ארוחה אסיאתית - ספרינג רולז מטוגנים במילוי ירקות. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק ונהנים מביס פריך וטעים
אהרוני מכין את הנשנוש המושלם לפתיחה של ארוחה אסיאתית - ספרינג רולז מטוגנים במילוי ירקות. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק ונהנים מביס פריך וטעים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 57.0 קק״ל 569.8 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 72.2 גרם
    שומן 2.1 גרם 21.5 גרם
    נתרן 353.7 מ״ג 3537.2 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.3 מ״ג 273.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 148.3 מ״ג 1482.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 57.0 קק״ל 569.8 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 72.2 גרם
    שומן 2.1 גרם 21.5 גרם
    נתרן 353.7 מ״ג 3537.2 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.3 מ״ג 273.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 148.3 מ״ג 1482.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל אסיאתי
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דבק קמח

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את הכרוב לפרוסות דקות.
  2. קולפים את הגזר וחותכים לג’וליאנים (גפרורים) דקים.
  3. קוצצים דק את הג’ינג’ר, השאלוטס והשום.
  4. מחממים מעט שמן קנולה בווק. מטגנים את הג’ינג’ר, השאלוטס והשום דקה.
  5. מוסיפים את הכרוב והגזר ומטגנים דקה.
  6. מוסיפים נבטים ומטגנים דקה.
  7. מוסיפים סויה, סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מורידים מהאש ומצננים.
  8. מכינים דבק קמח: בקערית קטנה מערבבים קמח ומים.
  9. מחממים שמן לטיגון עמוק בווק או בסיר עמוק.
  10. פורשים את עלי הפילו על משטח העבודה וחותכים לריבועים בגודל 15 ס”מ.
  11. שמים תלולית מילוי במרכז כל עלה פילו, מורחים את השוליים בדבק קמח ומגלגלים לסיגרים הדוקים.
  12. מטגנים את הספרינג רולז בשמן החם עד שהם פריכים וזהובים. מוציאים לנייר סופג.
  13. מגישים בליווי רוטב צ’ילי מתוק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספרינג רולז מטוגנים במילוי ירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות