ספרינג רולז מטוגנים במילוי ירקות
אהרוני מכין את הנשנוש המושלם לפתיחה של ארוחה אסיאתית - ספרינג רולז מטוגנים במילוי ירקות. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק ונהנים מביס פריך וטעים
אהרוני מכין את הנשנוש המושלם לפתיחה של ארוחה אסיאתית - ספרינג רולז מטוגנים במילוי ירקות. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק ונהנים מביס פריך וטעים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.0 קק״ל 569.8 קק״לפחמימות 7.2 גרם 72.2 גרםשומן 2.1 גרם 21.5 גרםנתרן 353.7 מ״ג 3537.2 מ״גחלבון 1.4 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 27.3 מ״ג 273.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 148.3 מ״ג 1482.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.0 קק״ל 569.8 קק״לפחמימות 7.2 גרם 72.2 גרםשומן 2.1 גרם 21.5 גרםנתרן 353.7 מ״ג 3537.2 מ״גחלבון 1.4 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 27.3 מ״ג 273.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 148.3 מ״ג 1482.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 57 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/4 כרוב לבן בינוני
-
1 גזר בינוני
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 בצלי שאלוט קטנים
-
2 שיני שום
-
1 כוס נבטים סיניים
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כפית סוכר חום בהיר – דמררה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
טיגון
הגשה
אופן הכנה
- פורסים את הכרוב לפרוסות דקות.
- קולפים את הגזר וחותכים לג’וליאנים (גפרורים) דקים.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר, השאלוטס והשום.
- מחממים מעט שמן קנולה בווק. מטגנים את הג’ינג’ר, השאלוטס והשום דקה.
- מוסיפים את הכרוב והגזר ומטגנים דקה.
- מוסיפים נבטים ומטגנים דקה.
- מוסיפים סויה, סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מורידים מהאש ומצננים.
- מכינים דבק קמח: בקערית קטנה מערבבים קמח ומים.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בווק או בסיר עמוק.
- פורשים את עלי הפילו על משטח העבודה וחותכים לריבועים בגודל 15 ס”מ.
- שמים תלולית מילוי במרכז כל עלה פילו, מורחים את השוליים בדבק קמח ומגלגלים לסיגרים הדוקים.
- מטגנים את הספרינג רולז בשמן החם עד שהם פריכים וזהובים. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים בליווי רוטב צ’ילי מתוק.
אופן הכנה
- פורסים את הכרוב לפרוסות דקות.
- קולפים את הגזר וחותכים לג’וליאנים (גפרורים) דקים.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר, השאלוטס והשום.
- מחממים מעט שמן קנולה בווק. מטגנים את הג’ינג’ר, השאלוטס והשום דקה.
- מוסיפים את הכרוב והגזר ומטגנים דקה.
- מוסיפים נבטים ומטגנים דקה.
- מוסיפים סויה, סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מורידים מהאש ומצננים.
- מכינים דבק קמח: בקערית קטנה מערבבים קמח ומים.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בווק או בסיר עמוק.
- פורשים את עלי הפילו על משטח העבודה וחותכים לריבועים בגודל 15 ס”מ.
- שמים תלולית מילוי במרכז כל עלה פילו, מורחים את השוליים בדבק קמח ומגלגלים לסיגרים הדוקים.
- מטגנים את הספרינג רולז בשמן החם עד שהם פריכים וזהובים. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים בליווי רוטב צ’ילי מתוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן