ספינג’ – הסופגנייה המרוקאית של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן מטגנת לכם ספינג' - סופגניה בנוסח מרוקאי שיוצאת אוורירית כמו עננים. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים עד שמסיימים את הכול
יונית צוקרמן מטגנת לכם ספינג' - סופגניה בנוסח מרוקאי שיוצאת אוורירית כמו עננים. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים עד שמסיימים את הכול
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.2 קק״ל 4563.8 קק״ל
    פחמימות 38.2 גרם 763.5 גרם
    שומן 3.6 גרם 71.4 גרם
    נתרן 272.7 מ״ג 5454.9 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 109.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.9 מ״ג 178.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 65.1 מ״ג 1301.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.2 קק״ל 4563.8 קק״ל
    פחמימות 38.2 גרם 763.5 גרם
    שומן 3.6 גרם 71.4 גרם
    נתרן 272.7 מ״ג 5454.9 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 109.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.9 מ״ג 178.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 65.1 מ״ג 1301.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור

אני מטורפת על חג החנוכה, כי אז אני יכולה להכין כמויות של ספינג’. מה יכול להיות רע? בצק אוורירי וטעים בטירוף שמטגנים בשמן החם. הוא תופח והופך לסופגנייה יפהפייה. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים בתיאבון רב.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספינג'

טיגון

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, מלבד המלח. לשים ליצירת כדור בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-5 דקות.
  2. מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. לאחר ההתפחה, מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה.
  4. בוצעים חתיכות מהבצק בידיים רטובות ומעצבים אותן לצורת כעכים (עיגול עם חור במרכז). מטגנים את הספינג’ עד שהוא מזהיב משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
  5. בוזקים את אבקת הסוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספינג’ – הסופגנייה המרוקאית של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות