ספינג’ – הסופגנייה המרוקאית של יונית צוקרמן
יונית צוקרמן מטגנת לכם ספינג' - סופגניה בנוסח מרוקאי שיוצאת אוורירית כמו עננים. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים עד שמסיימים את הכול
יונית צוקרמן מטגנת לכם ספינג' - סופגניה בנוסח מרוקאי שיוצאת אוורירית כמו עננים. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים עד שמסיימים את הכול
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 228.2 קק״ל 4563.8 קק״לפחמימות 38.2 גרם 763.5 גרםשומן 3.6 גרם 71.4 גרםנתרן 272.7 מ״ג 5454.9 מ״גחלבון 5.5 גרם 109.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 33.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.9 מ״ג 178.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 65.1 מ״ג 1301.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות38 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 228.2 קק״ל 4563.8 קק״לפחמימות 38.2 גרם 763.5 גרםשומן 3.6 גרם 71.4 גרםנתרן 272.7 מ״ג 5454.9 מ״גחלבון 5.5 גרם 109.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 33.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.9 מ״ג 178.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 65.1 מ״ג 1301.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.9 מ״גסגור
אני מטורפת על חג החנוכה, כי אז אני יכולה להכין כמויות של ספינג’. מה יכול להיות רע? בצק אוורירי וטעים בטירוף שמטגנים בשמן החם. הוא תופח והופך לסופגנייה יפהפייה. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים בתיאבון רב.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 228 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, מלבד המלח. לשים ליצירת כדור בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-5 דקות.
- מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לאחר ההתפחה, מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה.
- בוצעים חתיכות מהבצק בידיים רטובות ומעצבים אותן לצורת כעכים (עיגול עם חור במרכז). מטגנים את הספינג’ עד שהוא מזהיב משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- בוזקים את אבקת הסוכר ומגישים.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, מלבד המלח. לשים ליצירת כדור בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-5 דקות.
- מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לאחר ההתפחה, מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה.
- בוצעים חתיכות מהבצק בידיים רטובות ומעצבים אותן לצורת כעכים (עיגול עם חור במרכז). מטגנים את הספינג’ עד שהוא מזהיב משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- בוזקים את אבקת הסוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן