סלסת עגבניות צלויות עם נאצ’וס
חברים באים לראות משחק כדורגל ואתם רוצים להרשים אותם? אהרוני עם המתכון המושלם לנשנוש מול הטלוויזיה - סלסת עגבניות צלויות שמגישים עם נאצ'וס
חברים באים לראות משחק כדורגל ואתם רוצים להרשים אותם? אהרוני עם המתכון המושלם לנשנוש מול הטלוויזיה - סלסת עגבניות צלויות שמגישים עם נאצ'וס
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.3 קק״ל 2122.5 קק״לפחמימות 17.4 גרם 139.3 גרםשומן 19.6 גרם 156.9 גרםנתרן 385.8 מ״ג 3086.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 34.3 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.8 גרםשומן רווי 3.8 גרם 30.6 גרםכולסטרול 4.0 מ״ג 32.0 מ״גסידן 106.9 מ״ג 854.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 507.6 מ״ג 4060.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות17 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.3 קק״ל 2122.5 קק״לפחמימות 17.4 גרם 139.3 גרםשומן 19.6 גרם 156.9 גרםנתרן 385.8 מ״ג 3086.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 34.3 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.8 גרםשומן רווי 3.8 גרם 30.6 גרםכולסטרול 4.0 מ״ג 32.0 מ״גסידן 106.9 מ״ג 854.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 507.6 מ״ג 4060.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 265 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 עגבניות בינוניות
-
2 בצלים סגולים בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1 ראש שום
-
2 כפות פלפל צ’יפוטלה ברוטב עגבניות
-
2 גבעולי אורגנו טרי
-
1/2 כוס שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 צרור כוסברהקצוצה
הגשה
-
1 חבילה נאצ’וס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את הירקות: חותכים את העגבניות לפלחים. חוצים את הבצלים. קולפים את שיני השום.
- מניחים את הירקות בתבנית, מורחים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. צולים בתנור החם 30 דקות. מצננים מעט.
- קוצצים את כל הירקות הצלויים במעבד מזון בפולסים, חיתוך גס.
- מוסיפים לסלסה שמן, פלפל צ’יפוטלה, תבלינים וכוסברה קצוצה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים בליווי נאצ’וס.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את הירקות: חותכים את העגבניות לפלחים. חוצים את הבצלים. קולפים את שיני השום.
- מניחים את הירקות בתבנית, מורחים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. צולים בתנור החם 30 דקות. מצננים מעט.
- קוצצים את כל הירקות הצלויים במעבד מזון בפולסים, חיתוך גס.
- מוסיפים לסלסה שמן, פלפל צ’יפוטלה, תבלינים וכוסברה קצוצה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים בליווי נאצ’וס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן