סלט שעועית ירוקה ובשר טחון של אהרוני
ישראל אהרוני מקפיץ לכם ארוחת צהריים קלילה ב-10 דקות - סלט שעועית ירוקה ובשר טחון שאפשר לאכול חם או קר. מנה קלילה ובריאה מהמטבח האסיאתי
ישראל אהרוני מקפיץ לכם ארוחת צהריים קלילה ב-10 דקות - סלט שעועית ירוקה ובשר טחון שאפשר לאכול חם או קר. מנה קלילה ובריאה מהמטבח האסיאתי
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 509.4 קק״ל 1018.8 קק״לפחמימות 20.9 גרם 41.8 גרםשומן 32.7 גרם 65.4 גרםנתרן 1029.1 מ״ג 2058.3 מ״גחלבון 35.3 גרם 70.6 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 15.6 גרםשומן רווי 7.9 גרם 15.9 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״גסידן 99.7 מ״ג 199.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 899.4 מ״ג 1798.8 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות21 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 509.4 קק״ל 1018.8 קק״לפחמימות 20.9 גרם 41.8 גרםשומן 32.7 גרם 65.4 גרםנתרן 1029.1 מ״ג 2058.3 מ״גחלבון 35.3 גרם 70.6 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 15.6 גרםשומן רווי 7.9 גרם 15.9 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״גסידן 99.7 מ״ג 199.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 899.4 מ״ג 1798.8 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 509 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שעועית ירוקה קפואה
-
1 חבילה אפונת שלג
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
200 גרם בשר בקר טחון
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שמן שומשום
-
2 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- קוצצים את השום, הג’ינג’ר והבצל הירוק.
- מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים מעט מלח וחולטים את השעועית הירוקה ואת אפונת השלג 2 דקות. מסננים.
- מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את השום והג’ינג’ר.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד להשחמה.
- מוסיפים את הסויה, התבלינים ושמן השומשום ומערבבים.
- מוסיפים את השעועית החלוטה וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
- מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים את השום, הג’ינג’ר והבצל הירוק.
- מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים מעט מלח וחולטים את השעועית הירוקה ואת אפונת השלג 2 דקות. מסננים.
- מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את השום והג’ינג’ר.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד להשחמה.
- מוסיפים את הסויה, התבלינים ושמן השומשום ומערבבים.
- מוסיפים את השעועית החלוטה וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
- מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.
הערות
- אפשר להשתמש בשעועית ירוקה טרייה או בשעועית ירוקה קפואה
הערות
- אפשר להשתמש בשעועית ירוקה טרייה או בשעועית ירוקה קפואה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן