סלט שורשים של תמרה אהרוני
סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 391.3 קק״ל 782.5 קק״לפחמימות 34.9 גרם 69.9 גרםשומן 25.0 גרם 50.0 גרםנתרן 1108.6 מ״ג 2217.2 מ״גחלבון 6.7 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.3 גרםשומן רווי 3.2 גרם 6.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 112.5 מ״ג 225.0 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 1118.2 מ״ג 2236.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות35 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 391.3 קק״ל 782.5 קק״לפחמימות 34.9 גרם 69.9 גרםשומן 25.0 גרם 50.0 גרםנתרן 1108.6 מ״ג 2217.2 מ״גחלבון 6.7 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.3 גרםשומן רווי 3.2 גרם 6.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 112.5 מ״ג 225.0 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 1118.2 מ״ג 2236.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 391 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1 שן שום
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
2 כפיות דבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- חותכים את הירקות לגפרורים. קוצצים גס או שוברים את האגוזים. כותשים את השום.
- שמים את הירקות בקערה. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
- מוסיפים את הרוטב לירקות ומערבבים היטב.
- מוסיפים את עלי הכוסברה והאגוזים, מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הירקות לגפרורים. קוצצים גס או שוברים את האגוזים. כותשים את השום.
- שמים את הירקות בקערה. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
- מוסיפים את הרוטב לירקות ומערבבים היטב.
- מוסיפים את עלי הכוסברה והאגוזים, מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.
הערות
- על מנת שהסלט יהיה טבעוני, מחליפים את הדבש בסילאן
הערות
- על מנת שהסלט יהיה טבעוני, מחליפים את הדבש בסילאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן