סלט שורשים של תמרה אהרוני

סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 391.3 קק״ל 782.5 קק״ל
    פחמימות 34.9 גרם 69.9 גרם
    שומן 25.0 גרם 50.0 גרם
    נתרן 1108.6 מ״ג 2217.2 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 112.5 מ״ג 225.0 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 1118.2 מ״ג 2236.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 391.3 קק״ל 782.5 קק״ל
    פחמימות 34.9 גרם 69.9 גרם
    שומן 25.0 גרם 50.0 גרם
    נתרן 1108.6 מ״ג 2217.2 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 112.5 מ״ג 225.0 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 1118.2 מ״ג 2236.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הירקות לגפרורים. קוצצים גס או שוברים את האגוזים. כותשים את השום.
  2. שמים את הירקות בקערה. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
  3. מוסיפים את הרוטב לירקות ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את עלי הכוסברה והאגוזים, מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.

הערות

  • על מנת שהסלט יהיה טבעוני, מחליפים את הדבש בסילאן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט שורשים של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות