סלט שומר וקולרבי שישדרג כל ארוחה
מחפשים איך לשדרג את מלאי הסלטים הקבועים שלכם? תמרה אהרוני עם מתכון משגע של סלט שומר וקולרבי מרענן. חותכים את הירקות דק-דק ונהנים מסלט קראנצ'י במיוחד
מחפשים איך לשדרג את מלאי הסלטים הקבועים שלכם? תמרה אהרוני עם מתכון משגע של סלט שומר וקולרבי מרענן. חותכים את הירקות דק-דק ונהנים מסלט קראנצ'י במיוחד
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 373.3 קק״ל 746.7 קק״לפחמימות 30.3 גרם 60.5 גרםשומן 25.5 גרם 50.9 גרםנתרן 1044.7 מ״ג 2089.4 מ״גחלבון 7.4 גרם 14.8 גרםסיבים תזונתיים 13.3 גרם 26.7 גרםשומן רווי 2.5 גרם 5.0 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 6.9 מ״גסידן 176.0 מ״ג 351.9 מ״גברזל 2.8 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 1583.6 מ״ג 3167.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות30 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 373.3 קק״ל 746.7 קק״לפחמימות 30.3 גרם 60.5 גרםשומן 25.5 גרם 50.9 גרםנתרן 1044.7 מ״ג 2089.4 מ״גחלבון 7.4 גרם 14.8 גרםסיבים תזונתיים 13.3 גרם 26.7 גרםשומן רווי 2.5 גרם 5.0 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 6.9 מ״גסידן 176.0 מ״ג 351.9 מ״גברזל 2.8 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 1583.6 מ״ג 3167.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 373 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כף מיונז
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 כפית דבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
3 כפות פקאנים מסוכרים
אופן הכנה
- חותכים את השומר לאורכו לשניים ופורסים את החצאים לפרוסות דקות מאד. חותכים את הקולרבי לגפרורים. חותכים את הבצלים הירוקים באלכסון. קוצצים גס את הפקאנים.
- מניחים את הירקות בקערה גדולה ומערבבים.
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים היטב. מתקנים את התיבול.
- מפזרים מעל את הפקאנים ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את השומר לאורכו לשניים ופורסים את החצאים לפרוסות דקות מאד. חותכים את הקולרבי לגפרורים. חותכים את הבצלים הירוקים באלכסון. קוצצים גס את הפקאנים.
- מניחים את הירקות בקערה גדולה ומערבבים.
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים היטב. מתקנים את התיבול.
- מפזרים מעל את הפקאנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן