-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 116.6 קק״ל 933.0 קק״לפחמימות 13.9 גרם 111.1 גרםשומן 5.5 גרם 44.2 גרםנתרן 409.4 מ״ג 3275.3 מ״גחלבון 2.6 גרם 21.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.6 גרם 4.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.5 מ״ג 260.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 144.8 מ״ג 1158.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות14 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 116.6 קק״ל 933.0 קק״לפחמימות 13.9 גרם 111.1 גרםשומן 5.5 גרם 44.2 גרםנתרן 409.4 מ״ג 3275.3 מ״גחלבון 2.6 גרם 21.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.6 גרם 4.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.5 מ״ג 260.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 144.8 מ״ג 1158.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 117 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, עשבי התיבול והאגוזים.
- בוחשים בסיר קטן את הקינואה עם המים, המלח, הפלפל השחור והשמן. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה עד שהקינואה מוכנה. מצננים.
- מוסיפים את הבצל ועשבי התיבול, החמוציות והאגוזים.
- מערבבים הכל ביחד וסוחטים מעל מיץ הלימון. מומלץ לאכול קר.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, עשבי התיבול והאגוזים.
- בוחשים בסיר קטן את הקינואה עם המים, המלח, הפלפל השחור והשמן. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה עד שהקינואה מוכנה. מצננים.
- מוסיפים את הבצל ועשבי התיבול, החמוציות והאגוזים.
- מערבבים הכל ביחד וסוחטים מעל מיץ הלימון. מומלץ לאכול קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן