סלט פפאיה ירוקה ברוטב אסיאתי

שי-לי ליפא מכינה את הסלט הכי פופולרי במטבח התאילנדי: סלט פפאיה ירוקה עם שעועית, עגבניות שרי ורוטב אסייתי חריף וממכר
שי-לי ליפא מכינה את הסלט הכי פופולרי במטבח התאילנדי: סלט פפאיה ירוקה עם שעועית, עגבניות שרי ורוטב אסייתי חריף וממכר
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.2 קק״ל 451.3 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 97.8 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.6 גרם
    נתרן 1026.2 מ״ג 6157.3 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 14.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.5 מ״ג 146.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 199.8 מ״ג 1198.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.2 קק״ל 451.3 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 97.8 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.6 גרם
    נתרן 1026.2 מ״ג 6157.3 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 14.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.5 מ״ג 146.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 199.8 מ״ג 1198.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הפפאיה לגפרורים, מומלץ בעזרת מנדולינה. חותכים את השעועית למקטעים באורך 4 ס”מ. חוצים את העגבניות לאורכן. קוצצים גס את אפונת הוואסבי.
  2. מועכים את השום, הצ’ילי והסוכר במכתש ועלי, או בקערת נירוסטה בעזרת מערוך.
  3. מוסיפים את הפפאיה והשעועית ומועכים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות, רוטב הדגים ומיץ הליים ומערבבים עם הידיים תוך כדי מעיכת וסחיטת הפפאיה.
  4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את אפונת הוואסבי ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פפאיה ירוקה ברוטב אסיאתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות