-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 75.2 קק״ל 451.3 קק״לפחמימות 16.3 גרם 97.8 גרםשומן 0.3 גרם 1.6 גרםנתרן 1026.2 מ״ג 6157.3 מ״גחלבון 2.4 גרם 14.5 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 24.5 מ״ג 146.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 199.8 מ״ג 1198.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 75.2 קק״ל 451.3 קק״לפחמימות 16.3 גרם 97.8 גרםשומן 0.3 גרם 1.6 גרםנתרן 1026.2 מ״ג 6157.3 מ״גחלבון 2.4 גרם 14.5 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 24.5 מ״ג 146.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 199.8 מ״ג 1198.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 75 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
3 שיני שום
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 כפות סוכר חום בהיר – דמררה
-
1 פפאיה ירוקה בינונית
-
12 תרמילי שעועית ירוקה טרייה
-
10 עגבניות שרי בינוניות
-
4 כפות רוטב דגים
-
1/3 כוס מיץ ליים
הגשה
-
1/2 כוס אפונת וואסבי
אופן הכנה
- חותכים את הפפאיה לגפרורים, מומלץ בעזרת מנדולינה. חותכים את השעועית למקטעים באורך 4 ס”מ. חוצים את העגבניות לאורכן. קוצצים גס את אפונת הוואסבי.
- מועכים את השום, הצ’ילי והסוכר במכתש ועלי, או בקערת נירוסטה בעזרת מערוך.
- מוסיפים את הפפאיה והשעועית ומועכים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות, רוטב הדגים ומיץ הליים ומערבבים עם הידיים תוך כדי מעיכת וסחיטת הפפאיה.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את אפונת הוואסבי ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הפפאיה לגפרורים, מומלץ בעזרת מנדולינה. חותכים את השעועית למקטעים באורך 4 ס”מ. חוצים את העגבניות לאורכן. קוצצים גס את אפונת הוואסבי.
- מועכים את השום, הצ’ילי והסוכר במכתש ועלי, או בקערת נירוסטה בעזרת מערוך.
- מוסיפים את הפפאיה והשעועית ומועכים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות, רוטב הדגים ומיץ הליים ומערבבים עם הידיים תוך כדי מעיכת וסחיטת הפפאיה.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את אפונת הוואסבי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן