סלט פסטה עם טופו וירקות
אביב משה מכין מנת פסטה ים תיכונית עם שפע ירקות ירוקים ובריאים - סלט פסטה עם טופו וירקות. מכינים בקלי קלות ומגישים באהבה בארוחה משפחתית
אביב משה מכין מנת פסטה ים תיכונית עם שפע ירקות ירוקים ובריאים - סלט פסטה עם טופו וירקות. מכינים בקלי קלות ומגישים באהבה בארוחה משפחתית
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 724.6 קק״ל 3622.8 קק״לפחמימות 497.4 גרם 2486.8 גרםשומן 33.0 גרם 165.1 גרםנתרן 608.7 מ״ג 3043.4 מ״גחלבון 7.9 גרם 39.7 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 38.1 גרםשומן רווי 3.3 גרם 16.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 162.5 מ״ג 812.4 מ״גברזל 5.0 מ״ג 24.9 מ״גאשלגן 778.5 מ״ג 3892.3 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים25
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות497 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 724.6 קק״ל 3622.8 קק״לפחמימות 497.4 גרם 2486.8 גרםשומן 33.0 גרם 165.1 גרםנתרן 608.7 מ״ג 3043.4 מ״גחלבון 7.9 גרם 39.7 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 38.1 גרםשומן רווי 3.3 גרם 16.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 162.5 מ״ג 812.4 מ״גברזל 5.0 מ״ג 24.9 מ״גאשלגן 778.5 מ״ג 3892.3 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 25 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 725 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם קורנפלור
-
5 פלפלים אדומים בינוניים
-
10 עגבניות מיובשות קטנות
-
1 קופסת שימורים לבבות דקל
-
5 כפות זיתי קלמטה
-
1 צרור קייל
-
3 פלפלוני שיפקה חריפים קטנים
-
1 צרור עלי סלרי
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 צרור עלי תרד
-
1/2 בצל סגול קטן
-
3 כפות שמן זית
-
200 גרם טופו
-
2 כפות שומשום
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית תבלין כוסברה טחון
-
1/2 כפית זעתר
-
3 כפות גרעיני חמנייה
-
3 כפות אגוזי מלך
-
2 כפות גרעיני דלעת
-
2 כפות גפרורי שקדים
-
4 כפות שמן זית
-
4 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ושומרים בצד.
- מחממים תנור ל-200 מעלות. קולים את הפלפלים האדומים בתנור החם כ-20 דקות, מוציאים ומצננים, קולפים וחותכים לרצועות. מעבירים לקערת הפסטה.
- חותכים לרצועות את העגבניות המיובשות ומעבירים לקערת הפסטה.
- חותכים לטבעות את לבבות הדקל וחוצים את זיתי הקלמטה. מעבירים לקערת הפסטה.
- מרתיחים שפע מים עם מלח בסיר גדול וחולטים את עלי הקייל במשך דקה. מסננים וקוצצים דק. מעבירים לקערת הפסטה.
- קוצצים דק את פלפל השיפקה, הסלרי, הפטרוזיליה, התרד והבצל הסגול ומעבירים לקערת הפסטה.
- במחבת מחממים מעט שמן זית. חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים למחבת עם השומשום והתבלינים ומטגנים 2 דקות. מעבירים לקערת הפסטה.
- מוסיפים את הגרעינים והאגוזים, שמן הזית, מיץ הלימון והמלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
מתכון: אביב משה
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ושומרים בצד.
- מחממים תנור ל-200 מעלות. קולים את הפלפלים האדומים בתנור החם כ-20 דקות, מוציאים ומצננים, קולפים וחותכים לרצועות. מעבירים לקערת הפסטה.
- חותכים לרצועות את העגבניות המיובשות ומעבירים לקערת הפסטה.
- חותכים לטבעות את לבבות הדקל וחוצים את זיתי הקלמטה. מעבירים לקערת הפסטה.
- מרתיחים שפע מים עם מלח בסיר גדול וחולטים את עלי הקייל במשך דקה. מסננים וקוצצים דק. מעבירים לקערת הפסטה.
- קוצצים דק את פלפל השיפקה, הסלרי, הפטרוזיליה, התרד והבצל הסגול ומעבירים לקערת הפסטה.
- במחבת מחממים מעט שמן זית. חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים למחבת עם השומשום והתבלינים ומטגנים 2 דקות. מעבירים לקערת הפסטה.
- מוסיפים את הגרעינים והאגוזים, שמן הזית, מיץ הלימון והמלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
מתכון: אביב משה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן