סלט פנצנלה עם ירקות, קרוטונים וגבינת פטה
שי-לי ליפא מכינה מנה אולטימטיבית לערבי הקיץ החמים - סלט פנצנלה עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ שמגישים עם קרוטוני לחם פריכים וגבינה מלוחה
שי-לי ליפא מכינה מנה אולטימטיבית לערבי הקיץ החמים - סלט פנצנלה עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ שמגישים עם קרוטוני לחם פריכים וגבינה מלוחה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 298.7 קק״ל 1194.7 קק״לפחמימות 188.1 גרם 752.4 גרםשומן 24.0 גרם 95.9 גרםנתרן 1212.0 מ״ג 4848.0 מ״גחלבון 11.2 גרם 44.8 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.5 גרםשומן רווי 4.0 גרם 16.1 גרםכולסטרול 7.5 מ״ג 30.0 מ״גסידן 182.9 מ״ג 731.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 889.4 מ״ג 3557.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות188 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 298.7 קק״ל 1194.7 קק״לפחמימות 188.1 גרם 752.4 גרםשומן 24.0 גרם 95.9 גרםנתרן 1212.0 מ״ג 4848.0 מ״גחלבון 11.2 גרם 44.8 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.5 גרםשומן רווי 4.0 גרם 16.1 גרםכולסטרול 7.5 מ״ג 30.0 מ״גסידן 182.9 מ״ג 731.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 889.4 מ״ג 3557.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 299 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרוטונים
-
1 ג’בטה – לחם איטלקי גדולה
סלט
-
5 עגבניות בינוניות
-
3 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 בצל סגול קטן
-
12 זיתי קלמטה קטנים
רוטב
-
1/3 כוס שמן זית
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 כפות חומץ בן יין אדום
-
1 שן שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
200 גרם גבינת פטה עיזים
-
20 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קורעים את הג’בטה ביד, מניחים בתבנית ומתיזים מעט שמן זית.
- אופים בתנור החם כ-8 דקות עד שקרעי הג’בטה זהובים. מצננים היטב.
- חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות בגודל 3 ס”מ, פורסים את הבצל לפרוסות דקות.
- מערבבים עגבניות, פלפלים, בצל, זיתים וקרוטונים בקערה.
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
- מפזרים גבינת פטה עיזים ועלי בזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קורעים את הג’בטה ביד, מניחים בתבנית ומתיזים מעט שמן זית.
- אופים בתנור החם כ-8 דקות עד שקרעי הג’בטה זהובים. מצננים היטב.
- חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות בגודל 3 ס”מ, פורסים את הבצל לפרוסות דקות.
- מערבבים עגבניות, פלפלים, בצל, זיתים וקרוטונים בקערה.
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
- מפזרים גבינת פטה עיזים ועלי בזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן