סלט פנצנלה עם ירקות, קרוטונים וגבינת פטה

שי-לי ליפא מכינה מנה אולטימטיבית לערבי הקיץ החמים - סלט פנצנלה עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ שמגישים עם קרוטוני לחם פריכים וגבינה מלוחה
שי-לי ליפא מכינה מנה אולטימטיבית לערבי הקיץ החמים - סלט פנצנלה עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ שמגישים עם קרוטוני לחם פריכים וגבינה מלוחה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    188 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.7 קק״ל 1194.7 קק״ל
    פחמימות 188.1 גרם 752.4 גרם
    שומן 24.0 גרם 95.9 גרם
    נתרן 1212.0 מ״ג 4848.0 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 44.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 16.1 גרם
    כולסטרול 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    סידן 182.9 מ״ג 731.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 889.4 מ״ג 3557.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    188 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.7 קק״ל 1194.7 קק״ל
    פחמימות 188.1 גרם 752.4 גרם
    שומן 24.0 גרם 95.9 גרם
    נתרן 1212.0 מ״ג 4848.0 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 44.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 16.1 גרם
    כולסטרול 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    סידן 182.9 מ״ג 731.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 889.4 מ״ג 3557.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קורעים את הג’בטה ביד, מניחים בתבנית ומתיזים מעט שמן זית.
  3. אופים בתנור החם כ-8 דקות עד שקרעי הג’בטה זהובים. מצננים היטב.
  4. חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות בגודל 3 ס”מ, פורסים את הבצל לפרוסות דקות.
  5. מערבבים עגבניות, פלפלים, בצל, זיתים וקרוטונים בקערה.
  6. מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
  7. מפזרים גבינת פטה עיזים ועלי בזיליקום ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פנצנלה עם ירקות, קרוטונים וגבינת פטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות