סלט פנצנלה עם ירקות צלויים ולחם קלוי

אם אתם כבר מכירים את כל הגרסאות של סלט פנצנלה, אתם חייבים לנסות את זו של איילת הירשמן - סלט פנצנלה עם ירקות צלויים בגריל וקרעי לחם קלוי
אם אתם כבר מכירים את כל הגרסאות של סלט פנצנלה, אתם חייבים לנסות את זו של איילת הירשמן - סלט פנצנלה עם ירקות צלויים בגריל וקרעי לחם קלוי
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.7 קק״ל 1250.7 קק״ל
    פחמימות 30.7 גרם 122.7 גרם
    שומן 19.9 גרם 79.5 גרם
    נתרן 607.8 מ״ג 2431.0 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.0 גרם 40.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 178.3 מ״ג 713.4 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 1434.9 מ״ג 5739.6 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.7 קק״ל 1250.7 קק״ל
    פחמימות 30.7 גרם 122.7 גרם
    שומן 19.9 גרם 79.5 גרם
    נתרן 607.8 מ״ג 2431.0 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.0 גרם 40.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 178.3 מ״ג 713.4 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 1434.9 מ״ג 5739.6 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחם קלוי

ירקות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 2 ס”מ, מושחים בשמן זית ומשפשפים בשן שום.
  2. מחממים גריל פחמים, גריל גז או גריל ביתי. צולים על הגריל את הפלפלים השלמים ואת פרוסות הלחם, תוך השגחה מתמדת, עד שהפרוסות מזהיבות והפלפלים מזהיבים-משחימים היטב מכל הצדדים (הפרוסות יהיו מוכנות לפני הפלפלים). מסירים מהגריל ומניחים בצד לצינון.
  3. מקלפים את הפלפלים, נפטרים מהגרעינים וקורעים או חותכים לרצועות ארוכות. מניחים בקערה.
  4. חותכים את העגבניות לשמיניות ואת הבצלים לפרוסות דקות. קוצצים דק את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק.
  5. מוסיפים לקערה את העגבניות, הפטרוזיליה, הבצל הסגול, הבצל הירוק והבזיליקום.
  6. קורעים לתוך הסלט את הלחם לפיסות בגודל 2-3 ס”מ ומערבבים שוב. מתבלים בשמן זית, בחומץ ובלימון, מערבבים שוב, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פנצנלה עם ירקות צלויים ולחם קלוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות