סלט פירות צבעוני עם ג’ינג’ר מסוכר
מחפשים קינוח פרווה לארוחה הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין סלט פירות צבעוני עם טוויסט אסיאתי מטריף - מוסיפים לסלט סאקה וג'ינג'ר מסוכר
מחפשים קינוח פרווה לארוחה הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין סלט פירות צבעוני עם טוויסט אסיאתי מטריף - מוסיפים לסלט סאקה וג'ינג'ר מסוכר
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 32.1 קק״ל 128.3 קק״לפחמימות 7.8 גרם 31.2 גרםשומן 0.1 גרם 0.5 גרםנתרן 0.9 מ״ג 3.5 מ״גחלבון 0.4 גרם 1.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.1 מ״ג 44.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 92.5 מ״ג 370.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 32.1 קק״ל 128.3 קק״לפחמימות 7.8 גרם 31.2 גרםשומן 0.1 גרם 0.5 גרםנתרן 0.9 מ״ג 3.5 מ״גחלבון 0.4 גרם 1.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.1 מ״ג 44.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 92.5 מ״ג 370.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 32 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 תותים קטנים
-
1 קופסת שימורים ליצ’י
-
1/2 אננס קטן
-
1/2 חבילה ענבים
-
1 קופסה אוכמניות טריות
-
4 קיווי קטנים
-
1 מלון כתום קטן
-
1 כוס סאקה
-
2 כפות ג’ינג’ר מסוכר
הגשה
-
10 עלי נענע
אופן הכנה
- חותכים את התותים לרבעים.
- חותכים את האננס לקוביות קטנות וחוצים את הליצ’י.
- מפרידים את הענבים מהגבעולים.
- קולפים את הקיווי וחותכים לקוביות.
- בעזרת כפית פריזאית, יוצרים כדורי מלון.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר המסוכר.
- מערבבים את כל הפירות בקערה גדולה, מוסיפים את הג’ינג’ר המסוכר ואת הסאקה, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד ההגשה.
- לפני ההגשה, מעטרים בעלי נענע ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את התותים לרבעים.
- חותכים את האננס לקוביות קטנות וחוצים את הליצ’י.
- מפרידים את הענבים מהגבעולים.
- קולפים את הקיווי וחותכים לקוביות.
- בעזרת כפית פריזאית, יוצרים כדורי מלון.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר המסוכר.
- מערבבים את כל הפירות בקערה גדולה, מוסיפים את הג’ינג’ר המסוכר ואת הסאקה, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד ההגשה.
- לפני ההגשה, מעטרים בעלי נענע ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן