סלט פטוש עם ירקות וקרעי פיתה קלויה

רוצים לשדרג את סלט הירקות הקבוע שלכם? איילת הירשמן מכינה סלט פטוש עם שפע ירקות וקרעי פיתה קלויה שמוסיפים מלא קראנצ'יות למנה
רוצים לשדרג את סלט הירקות הקבוע שלכם? איילת הירשמן מכינה סלט פטוש עם שפע ירקות וקרעי פיתה קלויה שמוסיפים מלא קראנצ'יות למנה
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.4 קק״ל 1562.3 קק״ל
    פחמימות 34.0 גרם 203.7 גרם
    שומן 10.9 גרם 65.1 גרם
    נתרן 584.7 מ״ג 3508.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 38.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 61.7 מ״ג 370.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 589.2 מ״ג 3535.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.4 קק״ל 1562.3 קק״ל
    פחמימות 34.0 גרם 203.7 גרם
    שומן 10.9 גרם 65.1 גרם
    נתרן 584.7 מ״ג 3508.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 38.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 61.7 מ״ג 370.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 589.2 מ״ג 3535.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיתה קלויה

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. חוצים את הפיתות לרוחבן כך שיתקבלו שני עיגולים. חותכים את עיגולי הפיתות למשולשים (כמו שפורסים עוגה), מסדרים בתבנית ומושחים בשמן הזית. מפזרים סומאק וקולים כ-5 דקות בתנור, עד שהמשולשים זהובים. מוציאים ומצננים מעט.
  3. חותכים את העגבניות לשמיניות, פורסים את הבצל לרצועות דקות, חותכים את המלפפונים לקוביות גדולות וקוצצים דק את הכוסברה.
  4. מסדרים את כל הירקות בכלי הגשה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. מסדרים מלמעלה את משולשי הפיתה הקלויים, מערבבים קלות כדי שיספגו את כל מיצי הסלט, מתבלים בעוד סומאק אם רוצים ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פטוש עם ירקות וקרעי פיתה קלויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות