סלט פול וירקות אביביים

סלט אביבי, מרענן ומקורי, עם פול ירוק פריך ועוד מלא ירקות ירוקים בתיבול עדין, שמתאים לכל ארוחה וגם לשולחן החג. והכי כיף? מכינים אותו בקלות
סלט אביבי, מרענן ומקורי, עם פול ירוק פריך ועוד מלא ירקות ירוקים בתיבול עדין, שמתאים לכל ארוחה וגם לשולחן החג. והכי כיף? מכינים אותו בקלות
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 285.7 קק״ל 1143.0 קק״ל
    פחמימות 16.7 גרם 66.7 גרם
    שומן 23.5 גרם 93.8 גרם
    נתרן 399.8 מ״ג 1599.1 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.0 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.2 מ״ג 152.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 706.1 מ״ג 2824.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 285.7 קק״ל 1143.0 קק״ל
    פחמימות 16.7 גרם 66.7 גרם
    שומן 23.5 גרם 93.8 גרם
    נתרן 399.8 מ״ג 1599.1 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.0 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.2 מ״ג 152.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 706.1 מ״ג 2824.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
אפרת ליכטנשטט
X

1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הפול ומקלפים ממנו את הקליפה הדקה והשקופה שעוטפת אותו. שמים בקערה גדולה
  2. קוצצים דק את המלפפונים ואת עלי הרוקט ומוסיפים לקערה.
  3. קוצצים דק מאוד את הפלפל החריף ומוסיפים לקערה. אם לא אוהבים חריף, אפשר לוותר עליו.
  4. פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
  5. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  6. פורסים את הפלפל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
  7. קוצצים דק את הטרגון והכוסברה ומוסיפים לקערה.
  8. מערבבים בקערה קטנה את מיץ הלימון, שמן הזית, המייפל, המלח והפלפל. מוסיפים לסלט, מערבבים היטב ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פול וירקות אביביים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות