סלט פול וירקות אביביים
סלט אביבי, מרענן ומקורי, עם פול ירוק פריך ועוד מלא ירקות ירוקים בתיבול עדין, שמתאים לכל ארוחה וגם לשולחן החג. והכי כיף? מכינים אותו בקלות
סלט אביבי, מרענן ומקורי, עם פול ירוק פריך ועוד מלא ירקות ירוקים בתיבול עדין, שמתאים לכל ארוחה וגם לשולחן החג. והכי כיף? מכינים אותו בקלות
- אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.7 קק״ל 1143.0 קק״לפחמימות 16.7 גרם 66.7 גרםשומן 23.5 גרם 93.8 גרםנתרן 399.8 מ״ג 1599.1 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.0 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.2 מ״ג 152.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 706.1 מ״ג 2824.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות17 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.7 קק״ל 1143.0 קק״לפחמימות 16.7 גרם 66.7 גרםשומן 23.5 גרם 93.8 גרםנתרן 399.8 מ״ג 1599.1 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.0 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.2 מ״ג 152.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 706.1 מ״ג 2824.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 286 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות
-
200 גרם פול ירוק קפוא
-
5 מלפפונים בינוניים
-
1 חופן עלי רוקט
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1 בצל סגול קטן
-
1 אבוקדו גדול
-
1 פלפל אדום בינוני
רוטב
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כף סירופ מייפל
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מפשירים את הפול ומקלפים ממנו את הקליפה הדקה והשקופה שעוטפת אותו. שמים בקערה גדולה
- קוצצים דק את המלפפונים ואת עלי הרוקט ומוסיפים לקערה.
- קוצצים דק מאוד את הפלפל החריף ומוסיפים לקערה. אם לא אוהבים חריף, אפשר לוותר עליו.
- פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
- חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
- פורסים את הפלפל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
- קוצצים דק את הטרגון והכוסברה ומוסיפים לקערה.
- מערבבים בקערה קטנה את מיץ הלימון, שמן הזית, המייפל, המלח והפלפל. מוסיפים לסלט, מערבבים היטב ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את הפול ומקלפים ממנו את הקליפה הדקה והשקופה שעוטפת אותו. שמים בקערה גדולה
- קוצצים דק את המלפפונים ואת עלי הרוקט ומוסיפים לקערה.
- קוצצים דק מאוד את הפלפל החריף ומוסיפים לקערה. אם לא אוהבים חריף, אפשר לוותר עליו.
- פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
- חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
- פורסים את הפלפל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
- קוצצים דק את הטרגון והכוסברה ומוסיפים לקערה.
- מערבבים בקערה קטנה את מיץ הלימון, שמן הזית, המייפל, המלח והפלפל. מוסיפים לסלט, מערבבים היטב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן