סלט עשבי תיבול עם שקדים וגבינת לאבנה
איילת הירשמן מכינה מנה צמחונית בריאה ומאוזנת - סלט עשבי תיבול עם שקדים קלויים וגבינת לאבנה. מגישים עם פיתות או פרוסות לחם קלוי ואתם מסודרים
איילת הירשמן מכינה מנה צמחונית בריאה ומאוזנת - סלט עשבי תיבול עם שקדים קלויים וגבינת לאבנה. מגישים עם פיתות או פרוסות לחם קלוי ואתם מסודרים
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 281.8 קק״ל 2254.2 קק״לפחמימות 8.4 גרם 67.4 גרםשומן 26.0 גרם 208.1 גרםנתרן 278.1 מ״ג 2224.8 מ״גחלבון 9.5 גרם 75.8 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.5 גרםשומן רווי 2.4 גרם 18.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 92.2 מ״ג 737.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 16.1 מ״גאשלגן 294.6 מ״ג 2357.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 281.8 קק״ל 2254.2 קק״לפחמימות 8.4 גרם 67.4 גרםשומן 26.0 גרם 208.1 גרםנתרן 278.1 מ״ג 2224.8 מ״גחלבון 9.5 גרם 75.8 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.5 גרםשומן רווי 2.4 גרם 18.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 92.2 מ״ג 737.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 16.1 מ״גאשלגן 294.6 מ״ג 2357.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 7.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 282 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 כוסות שקדים מולבנים שלמים
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 צרור כוסברה
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 גבעול נענע
-
1/3 כוס שמן זית
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
250 גרם גבינת לאבנה
-
1 קורט סומאק
אופן הכנה
- קולים את השקדים: מחממים את התנור ל-160 מעלות. מסדרים את השקדים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה וקולים 10 דקות תוך השגחה שהם לא נחרכים.
- מכינים את הסלט: קוצצים דק את כל עשבי התיבול והבצל הירוק
- שמים בקערת ערבוב את כל העלים הקצוצים, יוצקים את שמן הזית ואת מיץ הלימון, מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים את השקדים הקלויים ומערבבים.
- שמים במרכז קערת הגשה את הלאבנה, מתבלים בסומאק ושמן זית, מסדרים סביב את הסלט ומגישים.
אופן הכנה
- קולים את השקדים: מחממים את התנור ל-160 מעלות. מסדרים את השקדים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה וקולים 10 דקות תוך השגחה שהם לא נחרכים.
- מכינים את הסלט: קוצצים דק את כל עשבי התיבול והבצל הירוק
- שמים בקערת ערבוב את כל העלים הקצוצים, יוצקים את שמן הזית ואת מיץ הלימון, מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים את השקדים הקלויים ומערבבים.
- שמים במרכז קערת הגשה את הלאבנה, מתבלים בסומאק ושמן זית, מסדרים סביב את הסלט ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן