סלט עדשים ובוטנים ברוטב אסיאתי חריף

השף שגב משה מלמד איך מכינים סלט עדשים ובוטנים ברוטב אסיאתי חריף - סלט בריא וטעים בניחוח המזרח הרחוק, שקל להכין ושמתאים גם לטבעונים
השף שגב משה מלמד איך מכינים סלט עדשים ובוטנים ברוטב אסיאתי חריף - סלט בריא וטעים בניחוח המזרח הרחוק, שקל להכין ושמתאים גם לטבעונים
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    56 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.8 קק״ל 2015.1 קק״ל
    פחמימות 56.0 גרם 336.0 גרם
    שומן 3.3 גרם 19.7 גרם
    נתרן 606.6 מ״ג 3639.6 מ״ג
    חלבון 22.7 גרם 135.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.6 גרם 81.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.8 מ״ג 118.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 132.7 מ״ג 796.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    56 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.8 קק״ל 2015.1 קק״ל
    פחמימות 56.0 גרם 336.0 גרם
    שומן 3.3 גרם 19.7 גרם
    נתרן 606.6 מ״ג 3639.6 מ״ג
    חלבון 22.7 גרם 135.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.6 גרם 81.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.8 מ״ג 118.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 132.7 מ״ג 796.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה דיאטטית
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את העדשים בשפע מים רותחים עד שהן מתרככות אבל שומרות על צורתן, מסננים ומקררים.
  2. מבשלים את המים והסוכר עד שהסוכר נמס. מגררים את הג’ינג’ר, מוסיפים את הסויה והג’ינג’ר ומביאים לרתיחה. מקררים את הרוטב.
  3. חותכים את הצ’ילי דק, את פלפל השושקה לקוביות קטנות. קוצצים את השום, הכוסברה והבוטנים. סוחטים את מיץ הליים.
  4. מערבבים את כל הרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מוסיפים את הרוטב לפי הטעם (לא את כל הכמות), מתקנים את התיבול ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עדשים ובוטנים ברוטב אסיאתי חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות