-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 339.7 קק״ל 1358.8 קק״לפחמימות 6.7 גרם 26.9 גרםשומן 29.9 גרם 119.7 גרםנתרן 1143.2 מ״ג 4572.8 מ״גחלבון 13.0 גרם 52.2 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.4 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.4 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 22.5 מ״גסידן 326.2 מ״ג 1304.9 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 732.1 מ״ג 2928.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 339.7 קק״ל 1358.8 קק״לפחמימות 6.7 גרם 26.9 גרםשומן 29.9 גרם 119.7 גרםנתרן 1143.2 מ״ג 4572.8 מ״גחלבון 13.0 גרם 52.2 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.4 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.4 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 22.5 מ״גסידן 326.2 מ״ג 1304.9 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 732.1 מ״ג 2928.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 340 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות עגבניות שרי צבעוניות
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית גרידת לימון
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1/2 כוס שקדים שלמים קלויים
-
1 קורט מלח גס
-
1/2 כוס פטרוזיליה
-
4 עלי מרווה
-
5 עלי אורגנו טרי
-
1 ליטר שמן קנולה
-
2 כוסות עלי רוקט
-
150 גרם גבינת פטה 5%
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/2 כוס זיתים ירוקים
אופן הכנה
- חוצים את עגבניות השרי.
- שורפים את הפלפלים על אש גלויה ומכניסים לשקית אטומה למשך 15 דקות. מקלפים את הפלפלים וטוחנים בבלנדר עם מיץ וגרידת הלימון, הפלפל החריף ומעט מים למרקם של רוטב חלק וסמיך.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מתיזים על השקדים את תרסיס השמן וקולים. בסיום מפזרים מעל את המלח הגס.
- מחממים את השמן לטיגון עמוק בסיר קטן, מטגנים את עלי הפטרוזיליה, המרווה והאורגנו למשך כמה שניות עד שהם נהיים פריכים ומוציאים אל צלחת מרופדת בנייר סופג.
- מרכיבים את המנה: יוצקים את רוטב הפלפלים על צלחת הגשה גדולה ועמוקה. מפזרים מעל את עלי הרוקט ועגבניות השרי. מפוררים את הגבינה לחתיכות גסות ומערבבים עם שמן הזית. מפזרים את הגבינה המתובלת על העגבניות ומעל מפזרים את העלים המטוגנים. מפזרים את השקדים הקלויים והזיתים ומגישים.
אופן הכנה
- חוצים את עגבניות השרי.
- שורפים את הפלפלים על אש גלויה ומכניסים לשקית אטומה למשך 15 דקות. מקלפים את הפלפלים וטוחנים בבלנדר עם מיץ וגרידת הלימון, הפלפל החריף ומעט מים למרקם של רוטב חלק וסמיך.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מתיזים על השקדים את תרסיס השמן וקולים. בסיום מפזרים מעל את המלח הגס.
- מחממים את השמן לטיגון עמוק בסיר קטן, מטגנים את עלי הפטרוזיליה, המרווה והאורגנו למשך כמה שניות עד שהם נהיים פריכים ומוציאים אל צלחת מרופדת בנייר סופג.
- מרכיבים את המנה: יוצקים את רוטב הפלפלים על צלחת הגשה גדולה ועמוקה. מפזרים מעל את עלי הרוקט ועגבניות השרי. מפוררים את הגבינה לחתיכות גסות ומערבבים עם שמן הזית. מפזרים את הגבינה המתובלת על העגבניות ומעל מפזרים את העלים המטוגנים. מפזרים את השקדים הקלויים והזיתים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן