-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 174.6 קק״ל 698.6 קק״לפחמימות 10.0 גרם 39.9 גרםשומן 21.6 גרם 86.4 גרםנתרן 577.7 מ״ג 2310.9 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.0 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 101.1 מ״ג 404.4 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 625.6 מ״ג 2502.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 174.6 קק״ל 698.6 קק״לפחמימות 10.0 גרם 39.9 גרםשומן 21.6 גרם 86.4 גרםנתרן 577.7 מ״ג 2310.9 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.0 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 101.1 מ״ג 404.4 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 625.6 מ״ג 2502.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
50 גרם צנוברים
-
1/2 חבילה עגבניות שרי
-
1 צרור בצל ירוק
-
1 חבילה עלי רוקט
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 כף רוטב סויה
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם זהובים. מצננים.
- חותכים את עגבניות השרי לרבעים ושמים בקערת ערבוב גדולה.
- קוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הצנוברים ועלי הרוקט לקערה.
- מתבלים את הסלט במלח, פלפל שחור, מיץ לימון, רוטב סויה ושמן זית ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים את הסלט.
המתכון באדיבות רמי לוי
אופן הכנה
- קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם זהובים. מצננים.
- חותכים את עגבניות השרי לרבעים ושמים בקערת ערבוב גדולה.
- קוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הצנוברים ועלי הרוקט לקערה.
- מתבלים את הסלט במלח, פלפל שחור, מיץ לימון, רוטב סויה ושמן זית ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים את הסלט.
המתכון באדיבות רמי לוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן