סלט סלק עם גבינה כחולה ורכז רימונים של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין לכם סלט סלק עם גבינה כחולה בליווי וויניגרט מתקתק. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי, לחג השבועות וגם ליום חול
השף ישראל אהרוני מכין לכם סלט סלק עם גבינה כחולה בליווי וויניגרט מתקתק. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי, לחג השבועות וגם ליום חול
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.6 קק״ל 1252.7 קק״ל
    פחמימות 18.6 גרם 55.9 גרם
    שומן 31.0 גרם 92.9 גרם
    נתרן 1050.8 מ״ג 3152.5 מ״ג
    חלבון 14.6 גרם 43.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 21.9 גרם
    כולסטרול 25.0 מ״ג 75.0 מ״ג
    סידן 252.7 מ״ג 758.2 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 657.1 מ״ג 1971.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.6 קק״ל 1252.7 קק״ל
    פחמימות 18.6 גרם 55.9 גרם
    שומן 31.0 גרם 92.9 גרם
    נתרן 1050.8 מ״ג 3152.5 מ״ג
    חלבון 14.6 גרם 43.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 21.9 גרם
    כולסטרול 25.0 מ״ג 75.0 מ״ג
    סידן 252.7 מ״ג 758.2 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 657.1 מ״ג 1971.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קולים ושוברים את אגוזי הלוז.
  2. אופים את הסלקים בתנור החם עד שסכין ננעצת בהם בקלות.
  3. קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים.
  4. מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה או בקערה.
  5. מערבבים את הוויניגרט עם הסלקים.
  6. שמים בצלחת הגשה או בקערה עלי אנדיב, סלקים בוויניגרט, מפזרים מעל גבינה כחולה ומסיימים באגוזי לוז קלויים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט סלק עם גבינה כחולה ורכז רימונים של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות