סלט מלפפונים עם עשבי תיבול, בצל שרוף וטחינה

מכינים ארוחה כבדה ומחפשים תוספת קלילה לצד הבשר? משה שגב מכין סלט מלפפונים עם עשבי תיבול והמון לימון. מגישים עם בצל שרוף, פלפל חריף וטחינה
מכינים ארוחה כבדה ומחפשים תוספת קלילה לצד הבשר? משה שגב מכין סלט מלפפונים עם עשבי תיבול והמון לימון. מגישים עם בצל שרוף, פלפל חריף וטחינה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.7 קק״ל 1046.7 קק״ל
    פחמימות 16.7 גרם 66.9 גרם
    שומן 20.0 גרם 80.2 גרם
    נתרן 795.7 מ״ג 3182.7 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 21.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 99.0 מ״ג 395.9 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 504.2 מ״ג 2016.8 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.7 קק״ל 1046.7 קק״ל
    פחמימות 16.7 גרם 66.9 גרם
    שומן 20.0 גרם 80.2 גרם
    נתרן 795.7 מ״ג 3182.7 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 21.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 99.0 מ״ג 395.9 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 504.2 מ״ג 2016.8 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פלפל חריף קלוי

סלט

בצל שרוף

טחינה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שורפים את הפלפל החריף על אש גלויה עד שהוא משחיר. אחרי שהוא מתקרר, מקלפים קלות את הקליפה.
  2. מכינים את הסלט: חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות באלכסון.
  3. קוצצים דק את השמיר, הכוסברה והפטרוזיליה.
  4. כותשים את השום.
  5. מניחים בקערה גדולה את כל עשבי התיבול והמלפפונים, מוסיפים את שמן הזית, השום ומיץ הלימון ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  6. מכינים את הבצל השרוף: חותכים את הבצל לרצועות עבות.
  7. מחממים את השמן במחבת פסים וצולים ארוכות את הבצל עד להשחמה. מניחים בצד.
  8. מכינים טחינה: מערבבים בקערה את הטחינה הגולמית, מיץ הלימון, המים והמלח עד להגעה לסמיכות הרצויה.
  9. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מזלפים מעל טחינה. מעליה מניחים את הבצל השרוף ואת הפלפל החריף הקלוי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט מלפפונים עם עשבי תיבול, בצל שרוף וטחינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות