סלט מלפפונים אסיאתי של תמרה אהרוני
לא תאמינו שאת המנה הזו מכינים ב-5 דקות - תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט מלפפונים אסיאתי חריף שכיף לנשנש סתם ככה או ליד מוקפץ אטריות
לא תאמינו שאת המנה הזו מכינים ב-5 דקות - תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט מלפפונים אסיאתי חריף שכיף לנשנש סתם ככה או ליד מוקפץ אטריות
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 105.7 קק״ל 211.5 קק״לפחמימות 20.5 גרם 41.0 גרםשומן 3.3 גרם 6.5 גרםנתרן 929.3 מ״ג 1858.7 מ״גחלבון 3.4 גרם 6.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 37.2 מ״ג 74.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 416.2 מ״ג 832.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
פחמימות21 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 105.7 קק״ל 211.5 קק״לפחמימות 20.5 גרם 41.0 גרםשומן 3.3 גרם 6.5 גרםנתרן 929.3 מ״ג 1858.7 מ״גחלבון 3.4 גרם 6.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 37.2 מ״ג 74.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 416.2 מ״ג 832.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 106 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
4 מלפפונים בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
1 גבעול בצל ירוק
רוטב
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
3 כפות רוטב סויה
-
3 כפות מירין
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 כפית שמן שומשום
אופן הכנה
- חותכים את המלפפונים למקלונים באורך 3 ס”מ ובעובי 1 ס”מ.
- חותכים את הבצל הירוק למקטעים באורך 2 ס”מ.
- פורסים את פלפל הצ’ילי לגפרורים דקים.
- מערבבים את המלפפונים, הבצל והצ’ילי בקערה.
- מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר והשום.
- מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערית.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את המלפפונים למקלונים באורך 3 ס”מ ובעובי 1 ס”מ.
- חותכים את הבצל הירוק למקטעים באורך 2 ס”מ.
- פורסים את פלפל הצ’ילי לגפרורים דקים.
- מערבבים את המלפפונים, הבצל והצ’ילי בקערה.
- מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר והשום.
- מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערית.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן