סלט מלפפונים אסיאתי של תמרה אהרוני

לא תאמינו שאת המנה הזו מכינים ב-5 דקות - תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט מלפפונים אסיאתי חריף שכיף לנשנש סתם ככה או ליד מוקפץ אטריות
לא תאמינו שאת המנה הזו מכינים ב-5 דקות - תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט מלפפונים אסיאתי חריף שכיף לנשנש סתם ככה או ליד מוקפץ אטריות
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.7 קק״ל 211.5 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 41.0 גרם
    שומן 3.3 גרם 6.5 גרם
    נתרן 929.3 מ״ג 1858.7 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 6.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 74.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 416.2 מ״ג 832.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.7 קק״ל 211.5 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 41.0 גרם
    שומן 3.3 גרם 6.5 גרם
    נתרן 929.3 מ״ג 1858.7 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 6.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 74.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 416.2 מ״ג 832.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את המלפפונים למקלונים באורך 3 ס”מ ובעובי 1 ס”מ.
  2. חותכים את הבצל הירוק למקטעים באורך 2 ס”מ.
  3. פורסים את פלפל הצ’ילי לגפרורים דקים.
  4. מערבבים את המלפפונים, הבצל והצ’ילי בקערה.
  5. מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר והשום.
  6. מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערית.
  7. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט מלפפונים אסיאתי של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות