סלט כרוב וגזר עם אגוזי פקאן ב-5 דקות

כל אחד צריך מתכון קלאסי ופשוט של סלט כרוב וגזר שכולם מאוד אוהבים. איילת הירשמן מכינה גרסה חמצמצה עם תוספת קראנצ'ית - אגוזי פקאן מסוכרים
כל אחד צריך מתכון קלאסי ופשוט של סלט כרוב וגזר שכולם מאוד אוהבים. איילת הירשמן מכינה גרסה חמצמצה עם תוספת קראנצ'ית - אגוזי פקאן מסוכרים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.2 קק״ל 2240.6 קק״ל
    פחמימות 42.0 גרם 168.1 גרם
    שומן 36.4 גרם 145.5 גרם
    נתרן 322.9 מ״ג 1291.7 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 40.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.4 גרם 41.7 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
    סידן 178.2 מ״ג 712.7 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
    אשלגן 976.8 מ״ג 3907.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.2 קק״ל 2240.6 קק״ל
    פחמימות 42.0 גרם 168.1 גרם
    שומן 36.4 גרם 145.5 גרם
    נתרן 322.9 מ״ג 1291.7 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 40.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.4 גרם 41.7 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
    סידן 178.2 מ״ג 712.7 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
    אשלגן 976.8 מ״ג 3907.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הכרוב, חותכים את הגזר לג’וליאנים דקים וקוצצים דק את הבצל הירוק.
  2. שמים בקערה את הכרוב משני הצבעים, את הגזר ואת הבצל הירוק.
  3. טורפים בקערה את המיונז, המייפל והחומץ. מוסיפים לכרוב ומערבבים. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט כרוב וגזר עם אגוזי פקאן ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

תגיות