סלט כרוב וגזר עם אגוזי פקאן ב-5 דקות
כל אחד צריך מתכון קלאסי ופשוט של סלט כרוב וגזר שכולם מאוד אוהבים. איילת הירשמן מכינה גרסה חמצמצה עם תוספת קראנצ'ית - אגוזי פקאן מסוכרים
כל אחד צריך מתכון קלאסי ופשוט של סלט כרוב וגזר שכולם מאוד אוהבים. איילת הירשמן מכינה גרסה חמצמצה עם תוספת קראנצ'ית - אגוזי פקאן מסוכרים
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 560.2 קק״ל 2240.6 קק״לפחמימות 42.0 גרם 168.1 גרםשומן 36.4 גרם 145.5 גרםנתרן 322.9 מ״ג 1291.7 מ״גחלבון 10.1 גרם 40.2 גרםסיבים תזונתיים 10.4 גרם 41.7 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרםכולסטרול 7.3 מ״ג 29.1 מ״גסידן 178.2 מ״ג 712.7 מ״גברזל 4.4 מ״ג 17.5 מ״גאשלגן 976.8 מ״ג 3907.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
פחמימות42 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 560.2 קק״ל 2240.6 קק״לפחמימות 42.0 גרם 168.1 גרםשומן 36.4 גרם 145.5 גרםנתרן 322.9 מ״ג 1291.7 מ״גחלבון 10.1 גרם 40.2 גרםסיבים תזונתיים 10.4 גרם 41.7 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרםכולסטרול 7.3 מ״ג 29.1 מ״גסידן 178.2 מ״ג 712.7 מ״גברזל 4.4 מ״ג 17.5 מ״גאשלגן 976.8 מ״ג 3907.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 560 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כרוב סגול בינוני
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
3 גזרים בינוניים
-
4 גבעולי בצל ירוק
-
1/3 כוס מיונז
-
4 כפיות סירופ מייפל
-
2 כפיות חומץ תפוחים
-
200 גרם פקאנים מסוכרים
אופן הכנה
- קוצצים דק את הכרוב, חותכים את הגזר לג’וליאנים דקים וקוצצים דק את הבצל הירוק.
- שמים בקערה את הכרוב משני הצבעים, את הגזר ואת הבצל הירוק.
- טורפים בקערה את המיונז, המייפל והחומץ. מוסיפים לכרוב ומערבבים. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הכרוב, חותכים את הגזר לג’וליאנים דקים וקוצצים דק את הבצל הירוק.
- שמים בקערה את הכרוב משני הצבעים, את הגזר ואת הבצל הירוק.
- טורפים בקערה את המיונז, המייפל והחומץ. מוסיפים לכרוב ומערבבים. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן