סלט כרוב אסייתי של תמרה אהרוני
אוהבים אוכל אסייתי? תמרה אהרוני חולקת איתנו את המתכון הסודי שלה של סלט כרוב אסייתי משגע. קוצצים בזריזות את הירקות, מכינים רוטב נהדר ויש לכם תוספת צמחונית נהדרת לכל ארוחה
אוהבים אוכל אסייתי? תמרה אהרוני חולקת איתנו את המתכון הסודי שלה של סלט כרוב אסייתי משגע. קוצצים בזריזות את הירקות, מכינים רוטב נהדר ויש לכם תוספת צמחונית נהדרת לכל ארוחה
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 469.1 קק״ל 938.1 קק״לפחמימות 40.6 גרם 81.3 גרםשומן 24.0 גרם 48.0 גרםנתרן 816.8 מ״ג 1633.5 מ״גחלבון 16.1 גרם 32.2 גרםסיבים תזונתיים 24.9 גרם 49.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 508.1 מ״ג 1016.3 מ״גברזל 7.5 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 1908.0 מ״ג 3816.1 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות41 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 469.1 קק״ל 938.1 קק״לפחמימות 40.6 גרם 81.3 גרםשומן 24.0 גרם 48.0 גרםנתרן 816.8 מ״ג 1633.5 מ״גחלבון 16.1 גרם 32.2 גרםסיבים תזונתיים 24.9 גרם 49.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 508.1 מ״ג 1016.3 מ״גברזל 7.5 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 1908.0 מ״ג 3816.1 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 469 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 כרוב לבן בינוני
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 גזר בינוני
-
1 כוס נבטים סיניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
1 כוס כוסברה
-
1/2 כוס נענע
רוטב
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
3 כפות מיץ לימון
הגשה
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- קולפים את הגזר, השום והג’ינג’ר.
- חותכים את כל הירקות: חותכים דק את הכרוב, חותכים לגפרורים דקים את המלפפון והגזר, פורסים דק את הפלפל החריף האדום וחותכים באלכסון את הבצל הירוק למקטעים קצרים.
- כותשים את השום והג’ינג’ר. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
- מערבבים בקערה גדולה את כל הירקות.
- מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומוסיפים לירקות. מערבבים היטב.
- מפזרים מעל את השומשום ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים את הגזר, השום והג’ינג’ר.
- חותכים את כל הירקות: חותכים דק את הכרוב, חותכים לגפרורים דקים את המלפפון והגזר, פורסים דק את הפלפל החריף האדום וחותכים באלכסון את הבצל הירוק למקטעים קצרים.
- כותשים את השום והג’ינג’ר. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
- מערבבים בקערה גדולה את כל הירקות.
- מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומוסיפים לירקות. מערבבים היטב.
- מפזרים מעל את השומשום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן