סלט ירקות צבעוני עם פיתה מתובלת וגבינת פטה
סלט ירקות צבעוני קצוץ עם שמן זית, לימון וגבינת פטה עם קרעי פיתה מתובלת בשמן זית וזעתר. תמרה אהרוני עם מתכון משגע למנה ראשונה או ארוחה בריאה בפני עצמה
סלט ירקות צבעוני קצוץ עם שמן זית, לימון וגבינת פטה עם קרעי פיתה מתובלת בשמן זית וזעתר. תמרה אהרוני עם מתכון משגע למנה ראשונה או ארוחה בריאה בפני עצמה
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 678.2 קק״ל 1356.5 קק״לפחמימות 50.8 גרם 101.6 גרםשומן 42.2 גרם 84.4 גרםנתרן 2367.6 מ״ג 4735.2 מ״גחלבון 24.9 גרם 49.7 גרםסיבים תזונתיים 18.7 גרם 37.3 גרםשומן רווי 7.1 גרם 14.1 גרםכולסטרול 11.3 מ״ג 22.5 מ״גסידן 436.2 מ״ג 872.4 מ״גברזל 7.3 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1904.2 מ״ג 3808.3 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות51 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 678.2 קק״ל 1356.5 קק״לפחמימות 50.8 גרם 101.6 גרםשומן 42.2 גרם 84.4 גרםנתרן 2367.6 מ״ג 4735.2 מ״גחלבון 24.9 גרם 49.7 גרםסיבים תזונתיים 18.7 גרם 37.3 גרםשומן רווי 7.1 גרם 14.1 גרםכולסטרול 11.3 מ״ג 22.5 מ״גסידן 436.2 מ״ג 872.4 מ״גברזל 7.3 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1904.2 מ״ג 3808.3 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 678 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
1 לימון בינוני
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- קולפים את הגזר ואת הבצל הסגול, מגלענים את האבוקדו.
- חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1 ס”מ. קוצצים את הבצל הירוק.
- פותחים את הפיתה וחותכים סביב סביב ליצירת 2 חתיכות עגולות.
- מערבבים בקערית את שמן הזית והזעתר ומורחים את התערובת על הפיתה.
- מחממים את המחבת וקולים את הפיתה עם הצד המרוח בתערובת כלפי מטה כ-3-4 דקות.
- מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה. יוצקים מעל את רכיבי הרוטב ומערבבים.
- בוצעים את הפיתה הקלויה ומפזרים על הסלט. מפוררים מעל את הגבינה ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים את הגזר ואת הבצל הסגול, מגלענים את האבוקדו.
- חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1 ס”מ. קוצצים את הבצל הירוק.
- פותחים את הפיתה וחותכים סביב סביב ליצירת 2 חתיכות עגולות.
- מערבבים בקערית את שמן הזית והזעתר ומורחים את התערובת על הפיתה.
- מחממים את המחבת וקולים את הפיתה עם הצד המרוח בתערובת כלפי מטה כ-3-4 דקות.
- מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה. יוצקים מעל את רכיבי הרוטב ומערבבים.
- בוצעים את הפיתה הקלויה ומפזרים על הסלט. מפוררים מעל את הגבינה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן