סלט ירוק עם טוסטוני גבינה וגבינת בוראטה

מחפשים דרך לגוון את הסלט הירוק שלכם? אהרוני מכין סלט ירוק עם טוסטוני גבינה קראנצ'יים וגבינת בוראטה בצד שהופכת את הסלט לחגיגי במיוחד
מחפשים דרך לגוון את הסלט הירוק שלכם? אהרוני מכין סלט ירוק עם טוסטוני גבינה קראנצ'יים וגבינת בוראטה בצד שהופכת את הסלט לחגיגי במיוחד
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 732.5 קק״ל 2930.2 קק״ל
    פחמימות 14.7 גרם 58.8 גרם
    שומן 67.0 גרם 268.0 גרם
    נתרן 450.3 מ״ג 1801.2 מ״ג
    חלבון 17.2 גרם 68.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.7 גרם
    שומן רווי 16.3 גרם 65.0 גרם
    כולסטרול 45.0 מ״ג 180.0 מ״ג
    סידן 322.6 מ״ג 1290.4 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 207.6 מ״ג 830.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 732.5 קק״ל 2930.2 קק״ל
    פחמימות 14.7 גרם 58.8 גרם
    שומן 67.0 גרם 268.0 גרם
    נתרן 450.3 מ״ג 1801.2 מ״ג
    חלבון 17.2 גרם 68.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.7 גרם
    שומן רווי 16.3 גרם 65.0 גרם
    כולסטרול 45.0 מ״ג 180.0 מ״ג
    סידן 322.6 מ״ג 1290.4 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 207.6 מ״ג 830.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שוטפים ומייבשים את עלי הסלט. מגרדים את האמנטל על פומפייה.
  3. מורחים את הלחם בשמן הזית ומפזרים עלי טימין וגבינת אמנטל, מסדרים בתבנית וקולים בתנור עד שהגבינה מבעבעת וזהובה.
  4. מערבבים את עלי הסלט עם הוויניגרט.
  5. מניחים את הסלט בצלחות הגשה, עם הלחם הקלוי וכדור הבוראטה ליד.

הערות

  • אפשר להשמש בפחות כדורי בוראטה ולחלוק אותם בין הסועדים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט ירוק עם טוסטוני גבינה וגבינת בוראטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות