סלט עלים ירוקים עם אגוזים וגרעינים

כל בית צריך מרפסת וכל ארוחה כבדה צריכה סלט רענן כתוספת. משה שגב מתקתק סלט עלים ירוקים עם אגוזים וגרעינים שילווה ארוחה בשרית או חלבית
כל בית צריך מרפסת וכל ארוחה כבדה צריכה סלט רענן כתוספת. משה שגב מתקתק סלט עלים ירוקים עם אגוזים וגרעינים שילווה ארוחה בשרית או חלבית
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.8 קק״ל 1003.2 קק״ל
    פחמימות 7.8 גרם 31.3 גרם
    שומן 22.7 גרם 90.7 גרם
    נתרן 819.4 מ״ג 3277.7 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 15.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.0 מ״ג 423.8 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 561.9 מ״ג 2247.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.8 קק״ל 1003.2 קק״ל
    פחמימות 7.8 גרם 31.3 גרם
    שומן 22.7 גרם 90.7 גרם
    נתרן 819.4 מ״ג 3277.7 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 15.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.0 מ״ג 423.8 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 561.9 מ״ג 2247.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפרידים את העלים של הבזיליקום, הנענע והרוקט מהגבעולים. נפטרים מהגבעולים.
  2. קוצצים גס את כל עשבי התיבול ומניחים בקערה גדולה יחד עם העלים המופרדים.
  3. מוסיפים את כל הגרעינים והאגוזים.
  4. מכינים את הרוטב: טורפים את כל הרכיבים עד קבלת רוטב אחיד.
  5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. חותכים את העגבניות לפלחים.
  7. מניחים במרכז של צלחת הגשה גדולה את פלחי העגבניות, מעל מניחים את הסלט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עלים ירוקים עם אגוזים וגרעינים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות