סלט יווני עם קרעי פיתה וזעתר

גרסה משודרגת של סלט יווני עם קרעי פיתה עם זעתר שהופכים אותו לארוחה טעימה של ממש. מושלם לאירוח חלבי ולחג השבועות
גרסה משודרגת של סלט יווני עם קרעי פיתה עם זעתר שהופכים אותו לארוחה טעימה של ממש. מושלם לאירוח חלבי ולחג השבועות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    692 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1415.9 קק״ל 1415.9 קק״ל
    פחמימות 692.2 גרם 692.2 גרם
    שומן 77.6 גרם 77.6 גרם
    נתרן 7700.6 מ״ג 7700.6 מ״ג
    חלבון 71.5 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 37.8 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 15.4 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 37.5 מ״ג
    סידן 1583.2 מ״ג 1583.2 מ״ג
    ברזל 23.3 מ״ג 23.3 מ״ג
    אשלגן 4220.4 מ״ג 4220.4 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    692 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1415.9 קק״ל 1415.9 קק״ל
    פחמימות 692.2 גרם 692.2 גרם
    שומן 77.6 גרם 77.6 גרם
    נתרן 7700.6 מ״ג 7700.6 מ״ג
    חלבון 71.5 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 37.8 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 15.4 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 37.5 מ״ג
    סידן 1583.2 מ״ג 1583.2 מ״ג
    ברזל 23.3 מ״ג 23.3 מ״ג
    אשלגן 4220.4 מ״ג 4220.4 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


סלט

פיתה

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את המלפפונים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ. חותכים את העגבניות לחצי, מוציאים את ליבת העגבנייה הלבנה וחותכים לפרוסות.
  3. חותכים את הבצל לטבעות דקות ואת החסה לרצועות. מסננים את הגבינה.
  4. מכינים את הפיתות: חותכים את הפיתה כך שיווצרו 2 עיגולי פיתה. מברישים בשמן זית, מפזרים את הזעתר ומעט מלח ואופים במשך 10 דקות, או עד שהפיתות מזהיבות.
  5. מרכיבים את הסלט: מניחים בקערה את כל הירקות, כולל התירס והזיתים, ושוברים מעל את הפיתות שמתפקדות כמו קרוטונים.
  6. מפזרים מעל את קוביות גבינת הטברנה.
  7. מערבבים את רכיבי הרוטב ומזלפים מעל. מערבבים בעדינות ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט יווני עם קרעי פיתה וזעתר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות