-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 151.1 קק״ל 604.5 קק״לפחמימות 16.2 גרם 64.9 גרםשומן 7.6 גרם 30.5 גרםנתרן 489.7 מ״ג 1958.7 מ״גחלבון 2.0 גרם 8.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.2 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 53.6 מ״ג 214.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 471.0 מ״ג 1884.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 151.1 קק״ל 604.5 קק״לפחמימות 16.2 גרם 64.9 גרםשומן 7.6 גרם 30.5 גרםנתרן 489.7 מ״ג 1958.7 מ״גחלבון 2.0 גרם 8.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.2 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 53.6 מ״ג 214.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 471.0 מ״ג 1884.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 151 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
4 גזרים בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1 כוס כוסברה
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 כפית גרידת לימון
-
1 כף דבש
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- קולפים את הגזר ואת השום.
- חותכים את הגזר והפלפל לגפרורים דקים. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ. קוצצים את השום.
- מניחים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים.
- מניחים את רכיבי הסלט בקערה ומערבבים. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
אופן הכנה
- קולפים את הגזר ואת השום.
- חותכים את הגזר והפלפל לגפרורים דקים. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ. קוצצים את השום.
- מניחים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים.
- מניחים את רכיבי הסלט בקערה ומערבבים. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
הערות
- כדי שהסלט יתאים גם לטבעונים, מחליפים את הדבש בסילאן
הערות
- כדי שהסלט יתאים גם לטבעונים, מחליפים את הדבש בסילאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן