סלט בצל מוחמץ של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה סלט זריז וקראנצ'י שמתאים כליווי לארוחה בשרית כבדה - סלט בצל מוחמץ עם חומץ בלסמי וגרעינים קלויים
תמרה אהרוני מכינה סלט זריז וקראנצ'י שמתאים כליווי לארוחה בשרית כבדה - סלט בצל מוחמץ עם חומץ בלסמי וגרעינים קלויים
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.0 קק״ל 600.0 קק״ל
    פחמימות 34.1 גרם 68.2 גרם
    שומן 17.8 גרם 35.5 גרם
    נתרן 1173.7 מ״ג 2347.3 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 5.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.4 מ״ג 66.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 231.5 מ״ג 463.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.0 קק״ל 600.0 קק״ל
    פחמימות 34.1 גרם 68.2 גרם
    שומן 17.8 גרם 35.5 גרם
    נתרן 1173.7 מ״ג 2347.3 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 5.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.4 מ״ג 66.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 231.5 מ״ג 463.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים ופורסים את הבצל לחצאי טבעות דקות.
  2. קולים את הגרעינים על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות, עד שהם משחימים מעט אבל לא נשרפים.
  3. מערבבים בקערה את החומץ, שמן הזית והדבש.
  4. מכניסים לרוטב את הבצל, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומשרים במשך שעה במקרר.
  5. מוסיפים את הכוסברה, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הגרעינים.

הערות

  • כדי שהסלט יתאים גם לטבעונים, מחליפים את הדבש בסילאן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט בצל מוחמץ של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות