-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 300.0 קק״ל 600.0 קק״לפחמימות 34.1 גרם 68.2 גרםשומן 17.8 גרם 35.5 גרםנתרן 1173.7 מ״ג 2347.3 מ״גחלבון 2.8 גרם 5.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 5.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.4 מ״ג 66.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 231.5 מ״ג 463.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
פחמימות34 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 300.0 קק״ל 600.0 קק״לפחמימות 34.1 גרם 68.2 גרםשומן 17.8 גרם 35.5 גרםנתרן 1173.7 מ״ג 2347.3 מ״גחלבון 2.8 גרם 5.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 5.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.4 מ״ג 66.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 231.5 מ״ג 463.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 300 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 בצלים בינוניים
-
3 כפות גרעיני דלעת
רוטב
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות דבש
-
3/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- קולפים ופורסים את הבצל לחצאי טבעות דקות.
- קולים את הגרעינים על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות, עד שהם משחימים מעט אבל לא נשרפים.
- מערבבים בקערה את החומץ, שמן הזית והדבש.
- מכניסים לרוטב את הבצל, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומשרים במשך שעה במקרר.
- מוסיפים את הכוסברה, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הגרעינים.
אופן הכנה
- קולפים ופורסים את הבצל לחצאי טבעות דקות.
- קולים את הגרעינים על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות, עד שהם משחימים מעט אבל לא נשרפים.
- מערבבים בקערה את החומץ, שמן הזית והדבש.
- מכניסים לרוטב את הבצל, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומשרים במשך שעה במקרר.
- מוסיפים את הכוסברה, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הגרעינים.
הערות
- כדי שהסלט יתאים גם לטבעונים, מחליפים את הדבש בסילאן
הערות
- כדי שהסלט יתאים גם לטבעונים, מחליפים את הדבש בסילאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן