סלט אצות ומלפפונים בסגנון אסיאתי
ישראל אהרוני מכין מנה פופולרית מהמטבח האסיאתי בקלי קלות - סלט אצות ומלפפונים עם רוטב ממכר שהכי כיף לאכול עם צ'ופסטיקס. נוסעים למזרח הרחוק בלי לארוז מזוודה
ישראל אהרוני מכין מנה פופולרית מהמטבח האסיאתי בקלי קלות - סלט אצות ומלפפונים עם רוטב ממכר שהכי כיף לאכול עם צ'ופסטיקס. נוסעים למזרח הרחוק בלי לארוז מזוודה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.0 קק״ל 167.9 קק״לפחמימות 8.2 גרם 16.5 גרםשומן 4.7 גרם 9.4 גרםנתרן 404.0 מ״ג 808.1 מ״גחלבון 3.1 גרם 6.1 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 1.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 96.3 מ״ג 192.6 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 283.7 מ״ג 567.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.0 קק״ל 167.9 קק״לפחמימות 8.2 גרם 16.5 גרםשומן 4.7 גרם 9.4 גרםנתרן 404.0 מ״ג 808.1 מ״גחלבון 3.1 גרם 6.1 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 1.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 96.3 מ״ג 192.6 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 283.7 מ״ג 567.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 84 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 מלפפונים בינוניים
-
1 כוס אצות וואקמה מיובשות
-
2 כפות שומשום
רוטב
-
1/4 כוס חומץ אורז
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/4 כוס מים
-
1/4 כפית מלח דק
אופן הכנה
- משרים את האצות במים כ-20 דקות, מסננים, סוחטים ומעבירים לקערת ערבוב.
- חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומעבירים לצלחת.
- קולים את השומשום במחבת יבשה.
- מפזרים מעל את השומשום הקלוי.
אופן הכנה
- משרים את האצות במים כ-20 דקות, מסננים, סוחטים ומעבירים לקערת ערבוב.
- חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומעבירים לצלחת.
- קולים את השומשום במחבת יבשה.
- מפזרים מעל את השומשום הקלוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן