-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.2 קק״ל 1324.4 קק״לפחמימות 378.8 גרם 757.5 גרםשומן 29.0 גרם 58.0 גרםנתרן 1294.9 מ״ג 2589.8 מ״גחלבון 21.5 גרם 43.0 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 4.3 גרם 8.6 גרםכולסטרול 296.1 מ״ג 592.2 מ״גסידן 87.1 מ״ג 174.2 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 679.9 מ״ג 1359.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות379 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.2 קק״ל 1324.4 קק״לפחמימות 378.8 גרם 757.5 גרםשומן 29.0 גרם 58.0 גרםנתרן 1294.9 מ״ג 2589.8 מ״גחלבון 21.5 גרם 43.0 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 4.3 גרם 8.6 גרםכולסטרול 296.1 מ״ג 592.2 מ״גסידן 87.1 מ״ג 174.2 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 679.9 מ״ג 1359.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 662 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 ראש חסה רומית
-
15 עגבניות שרי קטנות
-
1/2 בצל סגול בינוני
-
2 מלפפונים בינוניים
-
10 זיתי קלמטה קטנים
שניצלוני בייבי בל
-
1 חבילה גבינת בייבי בל
-
3/4 כוס קמח לבן
-
2 ביצים M
-
3/4 כוס פירורי פנקו
טיגון
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית חומץ בלסמי
-
1 כפית סירופ מייפל
אופן הכנה
- חותכים את החסה לרצועות בעובי 3 ס”מ וחוצים את העגבניות לחצי.
- פורסים את הבצל לפרוסות דקות מאוד ואת המלפפונים לפרוסות אלכסוניות.
- מערבבים את כל הירקות בקערה גדולה.
- מניחים 3 קערות על השיש. באחת שמים קמח, בשנייה ביצים טרופות ובשלישית פירורי לחם.
- מסירים את העטיפה האדומה מהגבינה ומקמחים בקמח. מעבירים לביצה ומשם לפירורי הלחם. חוזרים שוב לביצים ואז שוב לקמח. מכינים בצורה הזו את כל הבייבי בל ומניחים במקרר עד שמחממים את השמן.
- מחממים שמן בגובה 3-4 ס”מ בסיר קטן או במחבת ומטגנים את שניצלוני הגבינה עד הזהבה משני הצדדים.
- מניחים את השניצלונים החמים על הסלט.
- מערבבים את מצרכי הרוטב ומזלפים על הסלט. אוכלים מיד.
המתכון בשיתוף חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- חותכים את החסה לרצועות בעובי 3 ס”מ וחוצים את העגבניות לחצי.
- פורסים את הבצל לפרוסות דקות מאוד ואת המלפפונים לפרוסות אלכסוניות.
- מערבבים את כל הירקות בקערה גדולה.
- מניחים 3 קערות על השיש. באחת שמים קמח, בשנייה ביצים טרופות ובשלישית פירורי לחם.
- מסירים את העטיפה האדומה מהגבינה ומקמחים בקמח. מעבירים לביצה ומשם לפירורי הלחם. חוזרים שוב לביצים ואז שוב לקמח. מכינים בצורה הזו את כל הבייבי בל ומניחים במקרר עד שמחממים את השמן.
- מחממים שמן בגובה 3-4 ס”מ בסיר קטן או במחבת ומטגנים את שניצלוני הגבינה עד הזהבה משני הצדדים.
- מניחים את השניצלונים החמים על הסלט.
- מערבבים את מצרכי הרוטב ומזלפים על הסלט. אוכלים מיד.
המתכון בשיתוף חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי
הערות
- אפשר להגיש את השניצלונים האלה גם לארוחת ערב לצד חביתה, סלט ירקות קצוץ דק או בתוך לחמנייה ממש כמו שניצל קטן
- רוצים להכין את הסלט קודם? מכינים את הרוטב בנפרד, הירקות החתוכים מעורבבים בקערה ואת הבייבי בל כבר עטוף בפירורי לחם. לפני שהאורחים מגיעים רק מטגנים את השניצלונים, מניחים מעל הסלט ומזלפים רוטב
- אפשר כמובן להחליף כל ירק בסלט לפי הטעם האישי שלכם. גמבה למשל תעבוד כאן מעולה
- רוצים לשדרג? חותכים פיתה למשולשים ומברישים בשמן זית עם קצת מלח. אופים בתנור עד הזהבה ומניחים מעל הסלט כמו קרוטונים
הערות
- אפשר להגיש את השניצלונים האלה גם לארוחת ערב לצד חביתה, סלט ירקות קצוץ דק או בתוך לחמנייה ממש כמו שניצל קטן
- רוצים להכין את הסלט קודם? מכינים את הרוטב בנפרד, הירקות החתוכים מעורבבים בקערה ואת הבייבי בל כבר עטוף בפירורי לחם. לפני שהאורחים מגיעים רק מטגנים את השניצלונים, מניחים מעל הסלט ומזלפים רוטב
- אפשר כמובן להחליף כל ירק בסלט לפי הטעם האישי שלכם. גמבה למשל תעבוד כאן מעולה
- רוצים לשדרג? חותכים פיתה למשולשים ומברישים בשמן זית עם קצת מלח. אופים בתנור עד הזהבה ומניחים מעל הסלט כמו קרוטונים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן