סלט אורז בריא עם תפוחים ועשבי תיבול

מחפשים אופציה בריאה וכיפית לארוחת צהריים קלילה? שי-לי ליפא מכינה סלט אורז בריא עם המון עשבי תיבול וקוביות תפוח עץ שמוסיפות מתיקות
מחפשים אופציה בריאה וכיפית לארוחת צהריים קלילה? שי-לי ליפא מכינה סלט אורז בריא עם המון עשבי תיבול וקוביות תפוח עץ שמוסיפות מתיקות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    58 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.2 קק״ל 2731.1 קק״ל
    פחמימות 57.8 גרם 346.7 גרם
    שומן 22.7 גרם 136.4 גרם
    נתרן 283.7 מ״ג 1702.1 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.6 מ״ג 333.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 327.2 מ״ג 1963.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    58 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.2 קק״ל 2731.1 קק״ל
    פחמימות 57.8 גרם 346.7 גרם
    שומן 22.7 גרם 136.4 גרם
    נתרן 283.7 מ״ג 1702.1 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.6 מ״ג 333.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 327.2 מ״ג 1963.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים בריאים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את האורז ומבשלים 30-25 דקות לדרגת אל-דנטה. מסננים ומצננים היטב.
  2. בינתיים קולים את השקדים: קולים שקדים במחבת יבשה כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהשקדים זהובים. מצננים היטב.
  3. מרכיבים את הסלט ומגישים: מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים מעט מים.
  4. חותכים את התפוח לקוביות בגודל 1 ס”מ. קוצצים גס את עשבי התיבול ופורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  5. מוסיפים לרוטב אורז מבושל, תפוח עץ, עשבי תיבול ובצל ירוק ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים שקדים קלויים ומגישים בטמפ’ החדר.

 

הערות

  • אפשר להחליף את התפוח בשתי נקטרינות או שני אגסים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אורז בריא עם תפוחים ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות