סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות
סוף כל סוף האבוקדו הבשיל? משה שגב מכין סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות שכיף להגיש כנשנוש לפני הארוחה. תוספת של מנגו משדרגת את הסלט עם ביס מתוק
סוף כל סוף האבוקדו הבשיל? משה שגב מכין סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות שכיף להגיש כנשנוש לפני הארוחה. תוספת של מנגו משדרגת את הסלט עם ביס מתוק
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 673.6 קק״ל 2020.7 קק״לפחמימות 40.1 גרם 120.3 גרםשומן 53.0 גרם 158.9 גרםנתרן 597.3 מ״ג 1791.9 מ״גחלבון 8.8 גרם 26.4 גרםסיבים תזונתיים 21.8 גרם 65.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 20.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 140.1 מ״ג 420.4 מ״גברזל 3.2 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 1776.8 מ״ג 5330.4 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות40 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 673.6 קק״ל 2020.7 קק״לפחמימות 40.1 גרם 120.3 גרםשומן 53.0 גרם 158.9 גרםנתרן 597.3 מ״ג 1791.9 מ״גחלבון 8.8 גרם 26.4 גרםסיבים תזונתיים 21.8 גרם 65.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 20.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 140.1 מ״ג 420.4 מ״גברזל 3.2 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 1776.8 מ״ג 5330.4 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 674 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
הגשה
-
3 טורטייה קטנה בינוניות
-
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- קולפים ומגלענים את האבוקדו וחותכים לרצועות.
- חותכים את הבצל הירוק לאלכסונים.
- חותכים את המנגו, הבצל, הגמבה והשומר לרצועות דקיקות.
- מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה ומערבבים בעדינות. משאירים בצד.
- בקערית קטנה טורפים את כל רכיבי הרוטב.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומעבירים לצלחות הגשה.
- חותכים את הטורטיות למשולשים.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הטורטיות עד לקבלת נאצ’וס פריכים ושחומים. מוציאים לנייר סופג, מגישים לצד הסלט.
אופן הכנה
- קולפים ומגלענים את האבוקדו וחותכים לרצועות.
- חותכים את הבצל הירוק לאלכסונים.
- חותכים את המנגו, הבצל, הגמבה והשומר לרצועות דקיקות.
- מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה ומערבבים בעדינות. משאירים בצד.
- בקערית קטנה טורפים את כל רכיבי הרוטב.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומעבירים לצלחות הגשה.
- חותכים את הטורטיות למשולשים.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הטורטיות עד לקבלת נאצ’וס פריכים ושחומים. מוציאים לנייר סופג, מגישים לצד הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן