סטייק אנטריקוט עם תפוחי אדמה ופטריות

ישראל אהרוני מכין סטייק אנטריקוט עם תוספת נהדרת של תפוחי אדמה שחומים ופטריות מוקפצות. בואו ללמוד איך מכינים סטייק מושלם בקלי קלות
ישראל אהרוני מכין סטייק אנטריקוט עם תוספת נהדרת של תפוחי אדמה שחומים ופטריות מוקפצות. בואו ללמוד איך מכינים סטייק מושלם בקלי קלות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 815.7 קק״ל 1631.4 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 29.9 גרם
    שומן 55.9 גרם 111.9 גרם
    נתרן 4663.0 מ״ג 9326.1 מ״ג
    חלבון 42.6 גרם 85.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 24.4 גרם
    כולסטרול 150.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 78.6 מ״ג 157.2 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 1117.5 מ״ג 2235.0 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 815.7 קק״ל 1631.4 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 29.9 גרם
    שומן 55.9 גרם 111.9 גרם
    נתרן 4663.0 מ״ג 9326.1 מ״ג
    חלבון 42.6 גרם 85.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 24.4 גרם
    כולסטרול 150.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 78.6 מ״ג 157.2 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 1117.5 מ״ג 2235.0 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סטייקים

תפוחי אדמה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה. מסננים וחותכים לקוביות גדולות. קוצצים את הטימין, קולפים ופורסים את הבצל והשום. חותכים את הפטריות לפרוסות.
  2. מפזרים מעל נתחי הבשר מלח, פלפל וטימין.
  3. מכינים את תפוחי האדמה: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את תפוחי האדמה עם מלח, פלפל ועלי טימין עד שהם משחימים. מערבבים מידי פעם.
  4. מכינים את הסטייקים: מחממים מחבת פסים ומשמנים אותה (ניתן להעזר בנייר סופג לפיזור אחיד של השמן). מניחים את הסטייקים עם הצד המתובל כלפי מטה ומתבלים גם את החלק העליון. מטגנים את הסטייקים משני הצדדים למידה רצויה, כ-3-4 דקות מכל צד, עד להשחמה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות נוספות.
  5. מכינים את הפטריות: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, שום, פטריות, מלח, פלפל וטימין, עד שהפטריות מתחילות לאבד מנפחן. מוסיפים את היין האדום וממשיכים לבשל עד שכמעט ולא נשארים נוזלים במחבת.
  6. מגישים את הסטייקים לצד תפוחי האדמה והפטריות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק אנטריקוט עם תפוחי אדמה ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן
    עדי שיקלי

    טעים ומושלם!

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות