סהרוני גבינה מלוחים שילדים מאוד אוהבים
גלי ברמן מכינה את הנשנוש האולטימטיבי לשעות אחר הצהריים, שאפשר גם לקחת בשקית לגן השעשועים - סהרוני גבינה פריכים וזהובים. זהירות, זה ממכר!
גלי ברמן מכינה את הנשנוש האולטימטיבי לשעות אחר הצהריים, שאפשר גם לקחת בשקית לגן השעשועים - סהרוני גבינה פריכים וזהובים. זהירות, זה ממכר!
- גלי ברמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 177.7 קק״ל 3553.2 קק״לפחמימות 16.7 גרם 334.1 גרםשומן 8.6 גרם 171.5 גרםנתרן 389.8 מ״ג 7796.8 מ״גחלבון 8.1 גרם 162.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 39.2 גרםכולסטרול 20.3 מ״ג 406.3 מ״גסידן 37.4 מ״ג 748.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 44.2 מ״ג 884.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות17 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 177.7 קק״ל 3553.2 קק״לפחמימות 16.7 גרם 334.1 גרםשומן 8.6 גרם 171.5 גרםנתרן 389.8 מ״ג 7796.8 מ״גחלבון 8.1 גרם 162.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 39.2 גרםכולסטרול 20.3 מ״ג 406.3 מ״גסידן 37.4 מ״ג 748.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 44.2 מ״ג 884.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 178 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
300 גרם גבינה צהובה 28%מגוררת
-
300 גרם קוטג’
-
50 גרם חמאהרכה
-
3כוסות או 420 גרם קמח לבן
-
1שקית או 10 גרם אבקת אפייה
-
1 כפית מלח דק
ציפוי
-
1 ביצה Lטרופה
-
2 כפות שומשום
-
2 כפות שומשום שחור
אופן הכנה
- במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הבצק ליצירת בצק אחיד.
- עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומקררים במקרר 20 דקות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, יוצרים נחשי בצק באורך 7 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומעקלים לצורת סהרון. לחלופין, אפשר לעצב בצורת כדורים קטנים.
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את הסהרונים בתבנית, מורחים בביצה טרופה בעזרת מברשת ומפזרים שומשום שחור ושומשום לבן.
- אופים בתנור החם 10-12 דקות, עד שהסהרונים זהובים ופריכים.
אופן הכנה
- במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הבצק ליצירת בצק אחיד.
- עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומקררים במקרר 20 דקות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, יוצרים נחשי בצק באורך 7 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומעקלים לצורת סהרון. לחלופין, אפשר לעצב בצורת כדורים קטנים.
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את הסהרונים בתבנית, מורחים בביצה טרופה בעזרת מברשת ומפזרים שומשום שחור ושומשום לבן.
- אופים בתנור החם 10-12 דקות, עד שהסהרונים זהובים ופריכים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן