סברינות קפה במילוי קצפת קפה
סברינות קפה במילוי קצפת קפה זה עוגות אישיות יפיפיות, לחות ומתוקות, שפשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי טעמים נוסטלגיים ומכורים לקפה
סברינות קפה במילוי קצפת קפה זה עוגות אישיות יפיפיות, לחות ומתוקות, שפשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי טעמים נוסטלגיים ומכורים לקפה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 144.6 קק״ל 4338.8 קק״לפחמימות 23.4 גרם 703.1 גרםשומן 6.4 גרם 192.6 גרםנתרן 61.6 מ״ג 1846.5 מ״גחלבון 2.7 גרם 81.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.9 גרםשומן רווי 3.5 גרם 104.1 גרםכולסטרול 41.8 מ״ג 1253.4 מ״גסידן 9.4 מ״ג 282.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 39.0 מ״ג 1170.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות
-
פחמימות23 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 144.6 קק״ל 4338.8 קק״לפחמימות 23.4 גרם 703.1 גרםשומן 6.4 גרם 192.6 גרםנתרן 61.6 מ״ג 1846.5 מ״גחלבון 2.7 גרם 81.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.9 גרםשומן רווי 3.5 גרם 104.1 גרםכולסטרול 41.8 מ״ג 1253.4 מ״גסידן 9.4 מ״ג 282.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 39.0 מ״ג 1170.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 145 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
סירופ
-
1 ליטר מים
-
1/4 כוס ליקר קפה
-
2 כפות קפה נמס
-
3/4 כוס סוכר חום כהה
-
1 כף קינמון טחון
-
1 כף אבקת קקאו
קצפת קפה
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כף קפה נמס
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר, ביצים, תמצית וניל, חלב, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת בלילה חלקה ומבריקה. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מזלפים לתבניות, מתפיחים ואופים: משמנים היטב את התבניות. מערבבים את הבלילה להוצאת האוויר ומעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה בעובי 1 ס”מ. מזלפים את הבלילה לתבניות עד מחצית מגובה הדפנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (הבצק יגיע לגובה הדפנות). מחממים תנור ל-200 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהסברינות זהובות, יבשות ונוקשות למגע. מצננים מעט ומשחררים מהתבניות.
- מבשלים בסירופ ומצננים מעט: בסיר רחב מחממים מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומוסיפים את יתר הרכיבים.
- שומרים על הסירופ בבעבוע עדין מאוד ומכניסים לתוכו את הסברינות הפוכות, כשהצד העליון והשחום שלהן טובל בפנים. מבשלים חצי דקה, הופכים לצד השני ומבשלים חצי דקה נוספת, עד שהסברינות תפוחות, רכות וספוגות סירופ. מוציאים בעדינות לצינון על רשת. שומרים את הסברינות המוכנות במקרר עד ההגשה.
- מקשטים ומגישים: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וקפה לקצפת רכה. מקשטים כל סברינה בקצפת קפה ובפולי קפה מצופים שוקולד.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר, ביצים, תמצית וניל, חלב, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת בלילה חלקה ומבריקה. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מזלפים לתבניות, מתפיחים ואופים: משמנים היטב את התבניות. מערבבים את הבלילה להוצאת האוויר ומעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה בעובי 1 ס”מ. מזלפים את הבלילה לתבניות עד מחצית מגובה הדפנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (הבצק יגיע לגובה הדפנות). מחממים תנור ל-200 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהסברינות זהובות, יבשות ונוקשות למגע. מצננים מעט ומשחררים מהתבניות.
- מבשלים בסירופ ומצננים מעט: בסיר רחב מחממים מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומוסיפים את יתר הרכיבים.
- שומרים על הסירופ בבעבוע עדין מאוד ומכניסים לתוכו את הסברינות הפוכות, כשהצד העליון והשחום שלהן טובל בפנים. מבשלים חצי דקה, הופכים לצד השני ומבשלים חצי דקה נוספת, עד שהסברינות תפוחות, רכות וספוגות סירופ. מוציאים בעדינות לצינון על רשת. שומרים את הסברינות המוכנות במקרר עד ההגשה.
- מקשטים ומגישים: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וקפה לקצפת רכה. מקשטים כל סברינה בקצפת קפה ובפולי קפה מצופים שוקולד.
הערות
- משתמשים בתבנית סיליקון עם שקעים בנפח 1/4 כוס.
הערות
- משתמשים בתבנית סיליקון עם שקעים בנפח 1/4 כוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן