סביח אורגינל שמכינים בקלי קלות בבית

השף שגב משה מלמד להכין סביח אורגינל מושקע - סביח קלאסי על טהרת חצילים, ביצה קשה, טחינה, עמבה וירקות עם תוספת תפוח אדמה מבושל ומטוגן
השף שגב משה מלמד להכין סביח אורגינל מושקע - סביח קלאסי על טהרת חצילים, ביצה קשה, טחינה, עמבה וירקות עם תוספת תפוח אדמה מבושל ומטוגן
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    59 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 996.7 קק״ל 1993.5 קק״ל
    פחמימות 58.7 גרם 117.3 גרם
    שומן 78.3 גרם 156.6 גרם
    נתרן 1414.1 מ״ג 2828.3 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 33.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 101.0 מ״ג 202.1 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 861.3 מ״ג 1722.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    59 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 996.7 קק״ל 1993.5 קק״ל
    פחמימות 58.7 גרם 117.3 גרם
    שומן 78.3 גרם 156.6 גרם
    נתרן 1414.1 מ״ג 2828.3 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 33.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 101.0 מ״ג 202.1 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 861.3 מ״ג 1722.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סביח

פסטו ירוקים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן ההכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים. מסננים ומרסקים. מקלפים את החציל וחותכים לפרוסות. מקלפים את הביצה הקשה. חותכים את העגבנייה לקוביות וקוצצים את הבצל.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את תפוחי האדמה המרוסקים עם המלח עד שהם מזהיבים.
  3. מחממים שמן חצי עמוק במחבת נפרדת ומטגנים עד להשחמה יפה את החציל.
  4. מכינים את הפסטו: שמים בבלנדר את כל הרכיבים וטוחנים למרקם חלק ככל האפשר.
  5. מרכיבים את הסביח: מורחים בתוך הלחם את הטחינה, הפסטו והאריסה. מרסקים את הביצה בתוך הלחם ומוסיפים את החציל ותפוחי האדמה. מפזרים את הבצל והעגבנייה ומסיימים עם העמבה והטחינה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סביח אורגינל שמכינים בקלי קלות בבית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות