צ’יפס תפוח אדמה ובטטה עם מיונז פיקנטי

משה שגב מכין נשנוש מושלם תוצרת בית - צ'יפס תפוח אדמה ובטטה, מתובל ופריך, שמוגש לצד מיונז חריף. תוספת נהדרת שכל המשפחה תאהב
משה שגב מכין נשנוש מושלם תוצרת בית - צ'יפס תפוח אדמה ובטטה, מתובל ופריך, שמוגש לצד מיונז חריף. תוספת נהדרת שכל המשפחה תאהב
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1157.7 קק״ל 2315.5 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 40.7 גרם
    שומן 118.5 גרם 236.9 גרם
    נתרן 2035.7 מ״ג 4071.4 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 4.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 10.0 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 11.8 מ״ג 23.7 מ״ג
    סידן 46.7 מ״ג 93.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 825.9 מ״ג 1651.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1157.7 קק״ל 2315.5 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 40.7 גרם
    שומן 118.5 גרם 236.9 גרם
    נתרן 2035.7 מ״ג 4071.4 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 4.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 10.0 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 11.8 מ״ג 23.7 מ״ג
    סידן 46.7 מ״ג 93.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 825.9 מ״ג 1651.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'יפס

מיונז פיקנטי

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה והבטטות למקלות מלבניים.
  2. ממלאים 2 סירים במים ומבשלים את תפוחי האדמה והבטטות בנפרד עקב זמני בישול שונים, עד שהם מתרככים אבל לא מאבדים מצורתם, בערך 20 דקות לתפוחי האדמה ו-15 דקות לבטטות. מסננים בזהירות.
  3. מכינים את המיונז: מניחים את כל הרכיבים בבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. מניחים בקערה את כל רכיבי התיבול ומערבבים. מוסיפים לקערה את תפוחי האדמה והבטטות המבושלים ומערבבים בעדינות.
  5. מחממים את השמן במחבת כבדה וצולים את תפוחי האדמה והבטטות מכל הצדדים עד לגוון זהוב. מוציאים ומגישים לצד המיונז המתובל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס תפוח אדמה ובטטה עם מיונז פיקנטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות