אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום של תמרה אהרוני
תמרה אהרוני מכינה מנת אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום שאפשר לאכול קרה או בטמפרטורת החדר. ארוחה זריזה וטעימה או סלט משגע למנה ראשונה
תמרה אהרוני מכינה מנת אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום שאפשר לאכול קרה או בטמפרטורת החדר. ארוחה זריזה וטעימה או סלט משגע למנה ראשונה
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 381.5 קק״ל 763.0 קק״לפחמימות 32.0 גרם 64.0 גרםשומן 25.7 גרם 51.4 גרםנתרן 1626.7 מ״ג 3253.4 מ״גחלבון 12.1 גרם 24.2 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״גסידן 172.1 מ״ג 344.2 מ״גברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 336.0 מ״ג 671.9 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות32 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 381.5 קק״ל 763.0 קק״לפחמימות 32.0 גרם 64.0 גרםשומן 25.7 גרם 51.4 גרםנתרן 1626.7 מ״ג 3253.4 מ״גחלבון 12.1 גרם 24.2 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״גסידן 172.1 מ״ג 344.2 מ״גברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 336.0 מ״ג 671.9 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 382 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות
-
200 גרם אטריות ביצים
-
1 כפית שמן שומשום
רוטב
-
1 שן שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/3 כוס טחינה גולמית
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/4 כוס מים קרים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
הגשה
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
2 כפות שומשום
-
1 חופן כוסברה
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות: מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במי ברז. מערבבים שמן שומשום ומעבירים לקערה גדולה.
- מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר.
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את המים בהדרגה עד שמגיעים לתערובת אחידה ודי סמיכה.
- קוצצים דק את הבצל הירוק, הכוסברה ופלפל הצ’ילי האדום.
- קולים את השומשום על מחבת יבשה כ-3 דקות תוך עירבוב, עד להזהבה.
- מערבבים את הרוטב עם האטריות, מפזרים מעל את השומשום הקלוי, הכוסברה, הפלפל החריף והבצל הירוק ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות: מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במי ברז. מערבבים שמן שומשום ומעבירים לקערה גדולה.
- מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר.
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את המים בהדרגה עד שמגיעים לתערובת אחידה ודי סמיכה.
- קוצצים דק את הבצל הירוק, הכוסברה ופלפל הצ’ילי האדום.
- קולים את השומשום על מחבת יבשה כ-3 דקות תוך עירבוב, עד להזהבה.
- מערבבים את הרוטב עם האטריות, מפזרים מעל את השומשום הקלוי, הכוסברה, הפלפל החריף והבצל הירוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן