אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנת אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום שאפשר לאכול קרה או בטמפרטורת החדר. ארוחה זריזה וטעימה או סלט משגע למנה ראשונה
תמרה אהרוני מכינה מנת אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום שאפשר לאכול קרה או בטמפרטורת החדר. ארוחה זריזה וטעימה או סלט משגע למנה ראשונה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 381.5 קק״ל 763.0 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 64.0 גרם
    שומן 25.7 גרם 51.4 גרם
    נתרן 1626.7 מ״ג 3253.4 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 172.1 מ״ג 344.2 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 336.0 מ״ג 671.9 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 381.5 קק״ל 763.0 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 64.0 גרם
    שומן 25.7 גרם 51.4 גרם
    נתרן 1626.7 מ״ג 3253.4 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 172.1 מ״ג 344.2 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 336.0 מ״ג 671.9 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות: מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במי ברז. מערבבים שמן שומשום ומעבירים לקערה גדולה.
  2. מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את המים בהדרגה עד שמגיעים לתערובת אחידה ודי סמיכה.
  4. קוצצים דק את הבצל הירוק, הכוסברה ופלפל הצ’ילי האדום.
  5. קולים את השומשום על מחבת יבשה כ-3 דקות תוך עירבוב, עד להזהבה.
  6. מערבבים את הרוטב עם האטריות, מפזרים מעל את השומשום הקלוי, הכוסברה, הפלפל החריף והבצל הירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות