נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה
רוצים לאכול יותר בריא גם במשרד? איילת הירשמן מכינה נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה. מכינים ב-10 דקות ונהנים מארוחה מהירה ומאוזנת
רוצים לאכול יותר בריא גם במשרד? איילת הירשמן מכינה נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה. מכינים ב-10 דקות ונהנים מארוחה מהירה ומאוזנת
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 309.6 קק״ל 1238.4 קק״לפחמימות 24.0 גרם 95.9 גרםשומן 21.1 גרם 84.6 גרםנתרן 430.6 מ״ג 1722.4 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.2 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.8 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרםכולסטרול 18.1 מ״ג 72.5 מ״גסידן 50.9 מ״ג 203.5 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 150.2 מ״ג 600.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות24 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 309.6 קק״ל 1238.4 קק״לפחמימות 24.0 גרם 95.9 גרםשומן 21.1 גרם 84.6 גרםנתרן 430.6 מ״ג 1722.4 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.2 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.8 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרםכולסטרול 18.1 מ״ג 72.5 מ״גסידן 50.9 מ״ג 203.5 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 150.2 מ״ג 600.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 310 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם אטריות ביצים
-
250 גרם שעועית ירוקה קפואה
-
2 גבעולי בצל ירוק
רוטב
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כף שמן שומשום
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כף רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כוס טחינה גולמית
-
2 כפות מיץ לימון
הגשה
-
1 חופן כוסברה
-
1 חופן בוטנים קלויים
אופן הכנה
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מרתיחים מים בסיר, ממליחים ומבשלים את השעועית הירוקה כמה דקות במים עד שהיא מתרככת קצת אבל עדיין נותרת פריכה.
- שמים את הנודלס ואת השעועית בקופסה גדולה עם מכסה - שאפשר יהיה לקחת בה את הנודלס או לאחסן במקרר.
- קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקופסה.
- מכינים את הרוטב: קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים בפומפייה דקה או במיקרופליין.
- שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה וטורפים עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק יחסית. יוצקים על הנודלס והשעועית בקופסה ומערבבים. אם רוצים, מוסיפים גם את הכוסברה והבוטנים. סוגרים ושומרים במקרר עד לאכילה. אוכלים קר, חם או בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מרתיחים מים בסיר, ממליחים ומבשלים את השעועית הירוקה כמה דקות במים עד שהיא מתרככת קצת אבל עדיין נותרת פריכה.
- שמים את הנודלס ואת השעועית בקופסה גדולה עם מכסה - שאפשר יהיה לקחת בה את הנודלס או לאחסן במקרר.
- קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקופסה.
- מכינים את הרוטב: קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים בפומפייה דקה או במיקרופליין.
- שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה וטורפים עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק יחסית. יוצקים על הנודלס והשעועית בקופסה ומערבבים. אם רוצים, מוסיפים גם את הכוסברה והבוטנים. סוגרים ושומרים במקרר עד לאכילה. אוכלים קר, חם או בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן