נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה

רוצים לאכול יותר בריא גם במשרד? איילת הירשמן מכינה נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה. מכינים ב-10 דקות ונהנים מארוחה מהירה ומאוזנת
רוצים לאכול יותר בריא גם במשרד? איילת הירשמן מכינה נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה. מכינים ב-10 דקות ונהנים מארוחה מהירה ומאוזנת
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 309.6 קק״ל 1238.4 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 95.9 גרם
    שומן 21.1 גרם 84.6 גרם
    נתרן 430.6 מ״ג 1722.4 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 18.1 מ״ג 72.5 מ״ג
    סידן 50.9 מ״ג 203.5 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 150.2 מ״ג 600.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 309.6 קק״ל 1238.4 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 95.9 גרם
    שומן 21.1 גרם 84.6 גרם
    נתרן 430.6 מ״ג 1722.4 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 18.1 מ״ג 72.5 מ״ג
    סידן 50.9 מ״ג 203.5 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 150.2 מ״ג 600.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מרתיחים מים בסיר, ממליחים ומבשלים את השעועית הירוקה כמה דקות במים עד שהיא מתרככת קצת אבל עדיין נותרת פריכה.
  3. שמים את הנודלס ואת השעועית בקופסה גדולה עם מכסה - שאפשר יהיה לקחת בה את הנודלס או לאחסן במקרר.
  4. קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקופסה.
  5. מכינים את הרוטב: קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים בפומפייה דקה או במיקרופליין.
  6. שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה וטורפים עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק יחסית. יוצקים על הנודלס והשעועית בקופסה ומערבבים. אם רוצים, מוסיפים גם את הכוסברה והבוטנים. סוגרים ושומרים במקרר עד לאכילה. אוכלים קר, חם או בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות