נאצ’וס אפויים עם גבינות וסלסה
מנה דרום אמריקאית של נאצ'וס אפויים תוצרת בית עם גבינות שמוגשים עם המון תוספות שוות. הכי כיף לאכול כולם יחד ישירות מצלחת ההגשה
מנה דרום אמריקאית של נאצ'וס אפויים תוצרת בית עם גבינות שמוגשים עם המון תוספות שוות. הכי כיף לאכול כולם יחד ישירות מצלחת ההגשה
- אודי ואושר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1439.0 קק״ל 5755.9 קק״לפחמימות 122.9 גרם 491.4 גרםשומן 80.3 גרם 321.0 גרםנתרן 2500.1 מ״ג 10000.5 מ״גחלבון 41.0 גרם 163.9 גרםסיבים תזונתיים 26.2 גרם 104.8 גרםשומן רווי 33.6 גרם 134.2 גרםכולסטרול 142.0 מ״ג 568.0 מ״גסידן 895.8 מ״ג 3583.1 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 7089.2 מ״ג 28356.7 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 47.9 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 40 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות123 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1439.0 קק״ל 5755.9 קק״לפחמימות 122.9 גרם 491.4 גרםשומן 80.3 גרם 321.0 גרםנתרן 2500.1 מ״ג 10000.5 מ״גחלבון 41.0 גרם 163.9 גרםסיבים תזונתיים 26.2 גרם 104.8 גרםשומן רווי 33.6 גרם 134.2 גרםכולסטרול 142.0 מ״ג 568.0 מ״גסידן 895.8 מ״ג 3583.1 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 7089.2 מ״ג 28356.7 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 47.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1439 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'ילי מוחמץ
-
5 פלפלי צ'ילי ירוקים בינוניים
-
1 כף מלח דק
-
1 כוס חומץ 5%
נאצ'וס
-
2 חבילות טורטייה קטנה
-
1 ליטר שמן קנולה
-
200 גרם גבינת קשקבל
סלסת עגבניות
תוספות
-
2מיכלים או 400 גרם שמנת חמוצה 15%
-
1 צרור כוסברה
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 קופסה שעועית אדומה
-
1 קופסה גרגירי תירס
-
2 אבוקדו בינוניים
אופן הכנה
- פורסים דק את הצ’ילי. מגררים על הפומפיה את גבינת הקשקבל. קוצצים ומסננים את העגבניות. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הליים. קוצצים את הכוסברה והבצל מסננים ושוטפים את השעועית האדומה. מסננים את התירס. מגלענים את האבוקדו ומועכים במזלג.
- יוצקים את השמן בסיר ומביאים לרתיחה. חותכים את הטורטיות למשולשים ומטגנים עד שישחימו.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הצ’ילי: מערבבים היטב את חומרי הצ’ילי המוחמץ עד להמסת הסוכר והמלח ומניחים בצד ל-15 דקות.
- עורמים שכבות של הנאצ’וס בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה. אופים במרכז התנור כ-5 דקות או עד שהנאצ’וס פריכים, והגבינה נמסה.
- מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את כל חומרי הסלסה.
- מוציאים את הנאצ’וס מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מסביב ומעל את הסלסה, הצ’ילי המוחמץ, השמנת החמוצה, הבצל הסגול, השעועית, התירס והאבוקדו. מגישים מיד.
אופן הכנה
- פורסים דק את הצ’ילי. מגררים על הפומפיה את גבינת הקשקבל. קוצצים ומסננים את העגבניות. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הליים. קוצצים את הכוסברה והבצל מסננים ושוטפים את השעועית האדומה. מסננים את התירס. מגלענים את האבוקדו ומועכים במזלג.
- יוצקים את השמן בסיר ומביאים לרתיחה. חותכים את הטורטיות למשולשים ומטגנים עד שישחימו.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הצ’ילי: מערבבים היטב את חומרי הצ’ילי המוחמץ עד להמסת הסוכר והמלח ומניחים בצד ל-15 דקות.
- עורמים שכבות של הנאצ’וס בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה. אופים במרכז התנור כ-5 דקות או עד שהנאצ’וס פריכים, והגבינה נמסה.
- מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את כל חומרי הסלסה.
- מוציאים את הנאצ’וס מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מסביב ומעל את הסלסה, הצ’ילי המוחמץ, השמנת החמוצה, הבצל הסגול, השעועית, התירס והאבוקדו. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן