נאצ’וס אפויים עם גבינות וסלסה

מנה דרום אמריקאית של נאצ'וס אפויים תוצרת בית עם גבינות שמוגשים עם המון תוספות שוות. הכי כיף לאכול כולם יחד ישירות מצלחת ההגשה
מנה דרום אמריקאית של נאצ'וס אפויים תוצרת בית עם גבינות שמוגשים עם המון תוספות שוות. הכי כיף לאכול כולם יחד ישירות מצלחת ההגשה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    123 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1439.0 קק״ל 5755.9 קק״ל
    פחמימות 122.9 גרם 491.4 גרם
    שומן 80.3 גרם 321.0 גרם
    נתרן 2500.1 מ״ג 10000.5 מ״ג
    חלבון 41.0 גרם 163.9 גרם
    סיבים תזונתיים 26.2 גרם 104.8 גרם
    שומן רווי 33.6 גרם 134.2 גרם
    כולסטרול 142.0 מ״ג 568.0 מ״ג
    סידן 895.8 מ״ג 3583.1 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.4 מ״ג
    אשלגן 7089.2 מ״ג 28356.7 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 47.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    123 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1439.0 קק״ל 5755.9 קק״ל
    פחמימות 122.9 גרם 491.4 גרם
    שומן 80.3 גרם 321.0 גרם
    נתרן 2500.1 מ״ג 10000.5 מ״ג
    חלבון 41.0 גרם 163.9 גרם
    סיבים תזונתיים 26.2 גרם 104.8 גרם
    שומן רווי 33.6 גרם 134.2 גרם
    כולסטרול 142.0 מ״ג 568.0 מ״ג
    סידן 895.8 מ״ג 3583.1 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.4 מ״ג
    אשלגן 7089.2 מ״ג 28356.7 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 47.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


צ'ילי מוחמץ

נאצ'וס

סלסת עגבניות

תוספות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים דק את הצ’ילי. מגררים על הפומפיה את גבינת הקשקבל. קוצצים ומסננים את העגבניות. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הליים. קוצצים את הכוסברה והבצל מסננים ושוטפים את השעועית האדומה. מסננים את התירס. מגלענים את האבוקדו ומועכים במזלג.
  2. יוצקים את השמן בסיר ומביאים לרתיחה. חותכים את הטורטיות למשולשים ומטגנים עד שישחימו.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  4. מכינים את הצ’ילי: מערבבים היטב את חומרי הצ’ילי המוחמץ עד להמסת הסוכר והמלח ומניחים בצד ל-15 דקות.
  5. עורמים שכבות של הנאצ’וס בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה. אופים במרכז התנור כ-5 דקות או עד שהנאצ’וס פריכים, והגבינה נמסה.
  6. מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את כל חומרי הסלסה.
  7. מוציאים את הנאצ’וס מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מסביב ומעל את הסלסה, הצ’ילי המוחמץ, השמנת החמוצה, הבצל הסגול, השעועית, התירס והאבוקדו. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאצ’וס אפויים עם גבינות וסלסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות